الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یه سوال شهر شما آیا ازدواج با غیر همشهری مرسومه؟
اره اتفاقا یه جورایی افتخارم هست مثلا کسی که بره از یه قوم یا یه شهر دیگه زن بگیره انگار شاخ غولو شکسته😅
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
من درمورد اما کلا چیزی نمیدونم ببین لباس شما ها شبیه لباس لراست یعنی کلا یکی نیستین
نه ما کلا خودمون لباس کردی میپوشیم تو عروسیا و مراسما ولی ما لرا و کردا کلا همه مون خیلی شبیه همیم تشخیص اینکه کی لره کی لکه یا کی کرده سخته انقد که همه چیزمون شبیه همه ولی ما خودمون یه قوم جداییم لر نیستیم
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه