2777
2789
شما مال نورآباد ممسنی هستید؟  مگه اون جا لر نیستند؟

نه عزیزم نورآباد لرستانم دلفانم میگن به شهر ما

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من تورکم

هر سوالی دارین بپرسین بگم  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فارس های بدبخت رو فراموش کردی 😅😜 ها راستی عرب هم داریم 

فارس دقیقا کدوم شهرا میشه گلم  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
یکی رو دوست دارم همشهری شماست

اخی عزیزم😍امیدوارم بهش برسی بیای از خودمون بشی فداتشم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من کرمانشام خیلی رسم و رسوم نداریم برای ازدواج ، بعضی شهرها خیلی رسم و رسوملت اضافه دارن ی چیزایشم ب ...

عزیزم از رسم ورسوم ازدواج نپرسید 

از فرهنگ منطقه پرسید که من بجات جواب میدم 

خیلی خونگرم ومهمانوازن  ومردمان اصیلی دارن  دوستدار اهل بیت ومرزداران غیوری هستن 

مردمانش به  شیر زنان وپهلوان مردان معروفن 

یک نمونه اش فرنگیس حیدری 

(کرمانشاهی نیستم ولی ارادت خاصی بهشون دارم )

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اها یچیزی یادم اومد ما تورکا رسم داریم اول ک میرن خواستگاری اول عقد میکنیم بعد نامزد میشیم بعضیا عقد رو اخر میخونن

یعنی تقریبا لباس شما شبیه کورداست

اره کلا ما سه تا قوم خیلی شبیه همیم از همه لحاظ تشابهات خیلی زیادی داریم

واااای لر کاشکی عروسشون بشم. شنیدم گوشت زیاد میخورن

واییی😂😂😂شکمو 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
تصور من از تورکا همه تحصیل کرده و باهوش مغرور پا هم نمیدن لعنتیا،😂

اااای فداتشم همه ویژگی خوب شمردی اگ بد هم شنیدی بگو درستش کنم عزیزه دلم  یکیم اینکه اکثرا قد بلند چشم ابرو مشکی  

آهان سلامت و زنده باشید 💕

ممنون عزیزم❤