2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک .هر کاری میکنم خوشگل نمیشم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 171 پست
پیشونی بلند که عالیه  من به خاطر پیشونی کوتاه و زشتم در عذابم

نگووو.عاشق پیشونی کوتاهممم.همه ی رفیقام ک خوشگلن،پیشونی کوتاهی دارن

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
ولی من راضی نیستم.الان ک قکر میکنم ،پیشونیِ بلندم ودماغم ک یکم پهنه و سوزاخاش گندس و نوکش خیلی کلفته ...

همین مهربونیت خودش خیلیه❤️

عزیزم به خدا همه آدما زیبایی های خاص خودشونو دارن بعدم همه چی که قیافه نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوستم سفیده قطعا بایه کرم و ریمل رنگ پریده به نظر میرسم ولی وقتی رژگونه و مقداری سایه خیلییی ملی ...

رژ گونه هم زدم کانتورم کردم ولی تاثیر نداره.زشتم کلا😑..

بخاطر ابروهام و بخصوص دماغموپیشونیم اذیت میشم و زشتم

همین مهربونیت خودش خیلیه❤️ عزیزم به خدا همه آدما زیبایی های خاص خودشونو دارن بعدم همه چی که قیافه ن ...

درسته همه چی قیافع  نیس خودمم قبول دارم اینو..ولی اکثر ادما ب قیافه نگاه میکنن😑 نه مهربونی و درون فرد مقابل.🥺

ممنونم گلی .نظر لطفته❤️

من جز ب جز صورتم قشنگه.مثلا چشام ب تنهایی.یا بینیم ب تنهایی زیباس. ترکیب صورت ندارم از نظر خودم چ ...

یه کرم تیره بزن به پوستت ببین چجوری میسه خوشگل تر مبشی یا نه اگر فرقی شاید مشکل یه چیز دیگس   البته اگر اعتماد به نفست پایین نیست

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
درسته همه چی قیافع  نیس خودمم قبول دارم اینو..ولی اکثر ادما ب قیافه نگاه میکنن😑 نه مهربونی و د ...

این فقط توی برخوردای اوله چیزی که باعث ادامه دار شدن رابطه میشه اخلاقه

ولی مطمئنم تو هم خوشگلی❤️

اره هم پوستت هم پیشونیت یکم اعتماد به نفس فقط 🥲

پیشونی بلند جذابهههه؟ توروخدااا جدی میگی؟😭🥺من ناااابودشدممم از پیشونی بلندم.۵انگشته پیشونیم😭😭

رژ گونه هم زدم کانتورم کردم ولی تاثیر نداره.زشتم کلا😑.. بخاطر ابروهام و بخصوص دماغموپیشونیم اذیت م ...

عزیزمممم تو زشت نیستی اولا 

انقد رفتی جلو اینه و خودتو نگاه کردی دیگ بنظرم حساس شدی

در ثانی هرکسی یه فرم صورت داره یه رنگ پوست داره دلیل نمیشه پیشونی بلند باعث زشتی باشه مدل موی مناسب فرم صورتت رو پیدا کن 

لوازم ارایشی و ارایش متناسب با پوستت 

خودتم هیچوقت با کسی مقایسه نکن 

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
عزیزمممم تو زشت نیستی اولا  انقد رفتی جلو اینه و خودتو نگاه کردی دیگ بنظرم حساس شدی در ثانی ه ...

فداتشم شما مگ منو دیدیییی ک میگی زشت نیسم؟🥺😭اصلا وقتی میرم بیرون دوستامو یافامیلای همسن خودمو مبیبنم هنگ میکنم ک اونا چقد خوشگلن.من بدون ارایش چهره ی بقول مامانم مظلوم و ملیحی دارم.اما با ارایش زشت تزینم

اعتماد بدنفسم ک کلا پایینه .. ماسک میزنم موقعی ک کلاسام شروع میشن.از مهر باید ماسک بزنم😑 کرم تیره ...

اعتماد به نفستو بالا ببر    به بقیه زیبایی بدهکار نیستی که ماسک میزنی

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
این فقط توی برخوردای اوله چیزی که باعث ادامه دار شدن رابطه میشه اخلاقه ولی مطمئنم تو هم خوشگلی❤️

قربون‌مهربونیت بهارجان❤️🥺

اعتماد به نفستو بالا ببر    به بقیه زیبایی بدهکار نیستی که ماسک میزنی

نمیتونم پیشونیم و دماغمو بپذیرم و با اعتماد بنفس رفتار کنم

من عاشق پوست سفیدمم

عزیزم❤️ولی همه چیی ب رنگ پوست نیس‌من سفیدم ولی هیچ ارایشی بعم‌ نمیاد

نمیتونم پیشونیم و دماغمو بپذیرم و با اعتماد بنفس رفتار کنم

بینی نهایت عمل می کنی پیشونی چتری میتونی بذاری مگه خیلی بلنده؟   یه چیز بگم در کل پیشونی بلند از کوتاه زیباتره