2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک .هر کاری میکنم خوشگل نمیشم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 171 پست
چشمام خوبه. نمیدونم ااقعا..جز ب جز صورتم قشنگه.مثلا چشام ب تنهایی زیباس.یا لبام ب تنهایی خوبه.ولی و ...

منم دقیقا مث خودت بینی چش دهنم جداگونه قشنگن ولی صورتم پر نیست پیشونیمم کمی بلنده دور چشمم تیره شده😐

خب عزیزم خوشگلی دیگه خودتو دست کم نگیر ارایشم هرچی کمتر بهتر اینا که تو میبینی ی ساعت جلو ایینن بعد ...

واییی عزیزم منم دلم ازپیشونیم پره.

شما چتری زدی؟‌

منم پیشونیم خیلی بلنده.اندازه ی ۴.۵انگشته😐شما چند انگشته پیشونتیت؟

چجوری پوشش میدی با موهات؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نمیتونم بذارم .آشنا دارم تو سایت. ولی میخوام بدونی ک بی نهایت زشتم😐..خیلی خیلی زشت. سایه ...

نمیتونی بگی شبیه کی هستی تقریبا؟؟ 

پیشونی یلند که فوق العاده هست 

الان متد های ارایشی خیلی خیلی پیشرفت کردن 

هرچهره ای رو قشنگ میکنن 

یوتیوب سرچ بزن 

سایه ی اسموکی هم سرچ کن 

دور چشم تیره میشه به صورت محو البته ملایمش خوبه 

خط چشم هم که فقط تمرین میخواد

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
منم دقیقا مث خودت بینی چش دهنم جداگونه قشنگن ولی صورتم پر نیست پیشونیمم کمی بلنده دور چشمم تیره شده ...

اره صورت منم پر نیس و استخونیه.ولی مدل استخونیِ صورتمو  دوس دارم.دوسندارم صورنم پرشه.فک میکنم مشگل از پیشونی خیللیییی بلندم و دماغمه ک پهنه یکم وسوراخاشم گندس..چیکار کنم😭😭😭

نمیتونی بگی شبیه کی هستی تقریبا؟؟  پیشونی یلند که فوق العاده هست  الان متد های ارایشی خی ...

شبیع کسی نیستم .هیج شباهتی حس نمیکنم بین خودمو مثلا ادمای معروف.

نگوووو .من دلم پرههههه از پیشونیم.خیلی ضایع و بلنده

منم سفیدم همین چیزایی که گفتی دیگه ته ته آرایش کردنمه حتی بعضی وقتا هیچی نمیزنم ولی راضیم تو هم بنظر ...

شما از گجا میدونی قشنگم،فداتشم؟😭🥺

کرمی که استفاده میکنی یکی دو درجه از پوست خودت تیره تر بگیر.به هیچ‌وجه مخصوصااگه چشمات رنگیه داخلشو ...

مرسی گلم ک ایتقد تایپ کردی و زحمت کشیدی‌.من فک میکنم مشکل از دماغم و پیشونیمه بیشتر

و گرنه با چشام و لبام مشکل ندارم 🥺.

خیلی اذیتم واقعا.امروز دوستمو از دور تو خیابون دیدم ،هنگ کردم ک چقد خوشگله و من چقد زشت

منم کاش مشکلم فقط پیشونی بود موهامم فره و نمیشه رو صورت انداخت

کراتین کن عزیزدلم اگ شرایط داری.

فر ک قشنگع عزیزم

یکی از رفیقام موهاش فره .وقتی میندازه دور صورتش اینقد ناز میشه🥺

منم دقیقا مث خودت بینی چش دهنم جداگونه قشنگن ولی صورتم پر نیست پیشونیمم کمی بلنده دور چشمم تیره شده ...

دور چشمو میتونی کانسلیر بزنی عزیزم

ب مروز دور چشم سیاه میشه.فک کنم از کمبود ویتامینه اگ اشتباه نکنم

منم سفیدم همین چیزایی که گفتی دیگه ته ته آرایش کردنمه حتی بعضی وقتا هیچی نمیزنم ولی راضیم تو هم بنظر ...

ولی من راضی نیستم.الان ک قکر میکنم ،پیشونیِ بلندم ودماغم ک یکم پهنه و سوزاخاش گندس و نوکش خیلی کلفته مشکل اصلیِ صورتمه😭شما ک منو ندیدی بهار جانم‌.من واقعا زشتم حس میککنم

خب چیزایی که گفتی جذابیت داره

چی جذابیت داره فداتشم؟

پیشونی بلندم و پوست سفیدم؟

از پیشونیم و دماغم بدم میاد🥺

منم پوستم سفیده قطعا بایه کرم و ریمل رنگ پریده به نظر میرسم ولی وقتی رژگونه و مقداری سایه خیلییی ملیح گلبهی رنگ میزنم خیلی شاداب تر ب نظر میرسم پیشنهادمیدم این کارو کنی

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"