2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک .هر کاری میکنم خوشگل نمیشم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 171 پست
کرمی که استفاده میکنی یکی دو درجه از پوست خودت تیره تر بگیر.به هیچ‌وجه مخصوصااگه چشمات رنگیه داخلشو ...

خوش بحالت قدرشو بدون

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدر چی رو بدونم🙄

ببخشید اشتبا شد 

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..

من عکستو ندیدم.ولی شما که پوستت روشنه برق لب نباید بزنی.رنگ رژت سعی کن تیره باشه.جیغ نباشه.

رنگ موهات و ابروهات مشکی.میتونی هایلایت آبی و بنفش و کلا رنگ فانتزی بزنی.

باید جوری آرایش کنی که صورتت جذاب بشه و رنگ و رو بگیره.

من عکستو ندیدم.ولی شما که پوستت روشنه برق لب نباید بزنی.رنگ رژت سعی کن تیره باشه.جیغ نباشه. رنگ موه ...

برق لب بزنم بد میشه فداتشم؟

چون همش ی رژ صورتی کم رنگ یا قه‌وه ای نود (رژ هام‌همش مدادیه) میزنم روش برق لب میزنم.

رنگ فانتزی هم گچ مو گرفتم ولی راضی نبودم.اصلا رنگش مشخص نمیشه..اجازه ی رنگ کردنم ندارم😑.ابروهام و موهامم قهوه ای تیرس فداتشم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
عب نداره ننه میگن اگه پیشونیت بلنده بختتم‌ بلند میشه

فدات بشم عزیزم نه بابا بختمم مثه پیشانیم زشتو خنده داره