2777
2789
عنوان

کاش خیانتشو نمیبخشیدم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 115 پست
خیلی جلوویی خیلییی  قدر خودتو بدون کمتر کنکاش کن و لذت ببر از ترسش

عزیزم دقیقا من با همین جمله ی کمتر کنکاش کن مشکل دارم ... 

آخه پیش خودم میگم اگه کنکاش نکنم ، از کجا بفهمم باز داره کاری می‌کنه یا نه ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عزیزم فکر نمیکنم بشه با مهریه از رو مردها رد شد ،چون قسطی میکنن راحت 

همسر من داره و میتونم حالشو بگیرم با مشاور حرف زدم پیشنهادای درستی بهم داد 

ایشالا که پیش نیاد بخام استفاده کنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من داره و میتونم حالشو بگیرم با مشاور حرف زدم پیشنهادای درستی بهم داد  ایشالا که پیش نیاد ...

شما مهمترین کار این بود که باید حق طلاق میگرفتی ...

مگه من گفتم جذاب منظورم قیافه و عشق بود شوهر زنیو میخواد که مهربون باشه تو هر شیرایطی بسازه اگه شوهر ...

کاش زندگی اینطوری بود واقعا، کاش

چون من بسازترین زنم و کلا آروم و مهربونم

شوهرم بارها بهم میگه از اینهمه علاقه و محبتی که بهم داری شرمنده میشم

زیبایی ظاهرم دارم ولی واقعا به اینچیزا نیست

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
دقیقا من همه اینایی ک گفتی رو رعایت کردم

خب شاید شوهرت زیادی اسکل و خنگه😐

من شوعرت بودم خیانت که نمیکردم مگر اینکه تو خیانت میکردی😂 حیف که دخترم وگرنه خودتو با بچه هاتو قبول میکردم

عزیزم دقیقا من با همین جمله ی کمتر کنکاش کن مشکل دارم ...  آخه پیش خودم میگم اگه کنکاش نکنم ، ...

خودم یه مدت درگیر بودم تا نگذشتم ازش نشد که به خودم بیامو زندگی کنم 

من تجربه ۱۷سال زندگی دارم تو اجتماعم با دوست و همکلاسی حرف زدم اگه برنخوره به دوستان اکثر مردا همینن و گاها رو نمیشن که فکر میکنن خوبن.

پس ادامه میدم مگه شور یکاریو دربیاره و من شاخکام حساس بشه تا دین ماجرارو درارم

کاش زندگی اینطوری بود واقعا، کاش چون من بسازترین زنم و کلا آروم و مهربونم شوهرم بارها بهم میگه از ...

دقیقا 

شوهر من هزاران بار گفته که بهترین زن دنیا رو دارم 

درکم می‌کنی ، هوامو داری....

ولی بازم ........

شما مهمترین کار این بود که باید حق طلاق میگرفتی ...

به سختی خونه رو گرفتم و حق طلاق اونموقع امکانش نبود.

برا یه مرد مال مهمه

خودم یه مدت درگیر بودم تا نگذشتم ازش نشد که به خودم بیامو زندگی کنم  من تجربه ۱۷سال زندگی دارم ...

یعنی در حالت عادی ، گوشیش رو چک نمیکنید ؟؟

دوستان عیییزم شما همه مثه خواهر خودمین من ناراحت میشم وقتی عمرتونو هدر میدین بخاطر شوهرای پلشتتون ولی ناموصن بخاطر بچه هاتون بسازین من کشیدم میدونم چه حسیه وقتی پدر نداشته باشی نزارین بچه هاتون این حسو تجربه کنن خلاصه اصن غصه نخورین جدیدن شوهرا زیادی پلشت شدن ما باس حسابشونو برسیم ببینین باس ب حرفای من گوش کنین تا زندگی برگرده ب قدیم😆

به سختی خونه رو گرفتم و حق طلاق اونموقع امکانش نبود. برا یه مرد مال مهمه

من حق طلاق گرفتم و همسرم قبول کرد که بدون بخشش مهریه باشه ،،، آخه معمولا دفتر اسناد رسمی که میزی برا گرفتن حق طلاق ، میگن باید مهریه رو ببخشی مگر اینکه خود شوهر بگه نمی‌خواد 

منم گفتم نه نمیبخشم مهریه رو ، شوهرم هم قبول کرد ، ولی متاسفانه اون دفتردار نامررررررد جوری متن رو نوشت که توش گفته شده بشرط قبول بخشش مهریه !!!!!!

حالا من بعد دوسال این قضیه رو فهمیدم .... 

نمی‌دونم برم تغییرش بدم یا نه ... 

با توجه به اینکه خونه و ماشین ب نام خودمه ،،، میگم بیخیال مهریه بشم یا نه ؟؟

دقیقا  شوهر من هزاران بار گفته که بهترین زن دنیا رو دارم  درکم می‌کنی ، هوامو داری.... ...

این تعریفایی که از همسرت کردی خیلی شبیه همسر منه😅

غالب مردایی که از زندگیشون ناراضی ان و خیانت میکنن، با همسرشون سردن

ولی همسر من باهام خوبه، ازم تعریف میکنه و به لباس و ظاهرم توجه می‌کنه اما نمیدونم این داستان چیه که وسوسه میشن سمتش برن

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
یعنی در حالت عادی ، گوشیش رو چک نمیکنید ؟؟

من حتی دوربین محل کارشم دارم تمام اکانتای مجازیش رو گوشیمه 

استعلام خط هایی که بنامشه هم گرفتم 

پرینت خطشو هر هفته میگرفتم.

الانم همه اینا رو دارم ولی دیگه وقت نمیزارم برا چک کردنش و اونم حساسم نکرده.

اگه بخاد خیانت کنه با وجود همه این کنترل ها میکنه و هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه به قول مشاورم مردا پسر بچن لو میدن خودشونو به خودت برس 

من حتی دوربین محل کارشم دارم تمام اکانتای مجازیش رو گوشیمه  استعلام خط هایی که بنامشه هم گرفتم ...

نه گلم 

هدف من از چک کردن این نیست که خیانت نکنه ،،،، هدف اینه که اگه کاری میکنم زود بفهمیم و خودمون رو راحت کنیم از دستشون ... تکلیفمون روشن بشه 

وگرنه اگه چک نکنیم ،چجپری باید بفهمیم ؟؟