2777
2789
عنوان

کاش خیانتشو نمیبخشیدم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 115 پست
اینا همه حرفای تو کتاباس  هم لوندم هم زیبا هم با عشق ازدواج کردم اما خیانت کرد  دلیل خی ...

از ادمای خیانت کار دلیل خیانت پرسیده بودن بهونه های بیخودی اورده بودن مثل اینکه زیادی محبت میکرد🤐 یا اینکه تنوع هم خوبه😑کلا ادم خیانت کار بهانه تراشی میکنه برا خیانتاش

یکی از دلیلای خیانت مردا دنبال مادر گشتنه مخصوصا شوهر اسی که با زن ۵۰ ساله بوده. که گفتن ارتباطشون ...

منم حس میکنم شوهرم عادت کرده ب خیانت ( در حد چت کردن) 

آخرین بار هم با ی زن پنجاه ساله ...🤢

ولی حق طلاق گرفتم ، خونه هم ب نام خودم زدم ...

بار دیگه تکرار کنه ،دیگ رنگ منو هم نمی‌بینه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مریضم ؟؟🥺

یعنی اینک دست خودم نیست جالب اینجاست ک با زنی ک باها خیانت میکنه خوب باشه ک خوبه زنای پیرو خزفت

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
گفتید رو خودتون کار میکنید ، مثلا چیکار ؟؟

به خاطر گیر دادنای قبل خیانتش ترک تحصیل بودمو خونه نشین.

دارم ادامه میدم لیسانسم بگیرم میرم سر کار

بیشتر به پوستم میرسم هر کاری که باعث زیبایی یا داشتن اعتماد بنفسم بشه انجام میدم.

شرط برگشتم و بخششم خونه بود به نامم زد 

الان اونه که پیادس😊تکرار کنه با مهریم از روش رد میشم

استخوناش برسه به بقیه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اینا همه حرفای تو کتاباس  هم لوندم هم زیبا هم با عشق ازدواج کردم اما خیانت کرد  دلیل خی ...

مگه من گفتم جذاب منظورم قیافه و عشق بود شوهر زنیو میخواد که مهربون باشه تو هر شیرایطی بسازه اگه شوهرش نتونه چیزایی که میخوادو تامین کنه راضی باشه زنیو میخواد که تا همیشه پشت شوهرش باشه جلوی بقیه پشت شوهرش در بیاد و طرافداریشو کنه عشق و جذابیت ظاهری هم جزوی از علایق مرد هاست 

مثلا چیکار می‌کنی که کمکش کنی؟؟

باهاش به بهترین شکل ممکن رفتار میکنم، بخاطر افسردگیش که قبل ازدواج با من بود درگیر مسائلی شد سعی کنم آغوش خودم رو به روش باز کنم تا کمتر با دوستا و رفیقای ناباب بپره، به خاطر استباهاتش شماتت نمیکنمش، چیزی که خانوادش عکس این قضیه عمل کردن باهاش و ...

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
مگه من گفتم جذاب منظورم قیافه و عشق بود شوهر زنیو میخواد که مهربون باشه تو هر شیرایطی بسازه اگه شوهر ...

دقیقا من همه اینایی ک گفتی رو رعایت کردم

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
منم حس میکنم شوهرم عادت کرده ب خیانت ( در حد چت کردن)  آخرین بار هم با ی زن پنجاه ساله ...🤢 ...

شما جلویی 

رو نده مرد بیشتر سمتت میاد 

به خودت برس هر کاری که مانعش میشده رو الان انجام بده

برات خوشالم

مگه من گفتم جذاب منظورم قیافه و عشق بود شوهر زنیو میخواد که مهربون باشه تو هر شیرایطی بسازه اگه شوهر ...

من همه ی این ها رو رعایت میکردم ،جوری پشتش بودم که خودش همیشه می‌گفت تا ابد مدیونتم 

ولی خیانت کرد 😞 

ببین اصلا و ابدا برا خیانت دلیل نیاز 

فقط ذات نامرد 

شما جلویی  رو نده مرد بیشتر سمتت میاد  به خودت برس هر کاری که مانعش میشده رو الان انجام ...

عزیزم مانعم نمیشد تو هیچ کاری 

همیشه محبت میکرد .کمکم میکرد 

از ابراز علاقه هیچی کم نمیذاشت 

ولی متاسفانه ، تو این موارد لنگ میزنم و پاس میلغزه ... 

انگار عادته ....

ولی خب دیگه باهاش اتمام حجت کردم ،،، تا جایی که میشد کوتاه اومدم اماااااا دیگه آخرین دفعه بود

شوهر من به مشاور گفته بود من همچی دارم زندگیم عالیه مثل کسیم که یخچال خونم پر میوس ولی یه شاخه گردو آویزون ببینم اونم میخام ....

بهتره ما خانما هوای همو داشته باشیم امروزه روز کمتر زنی پیدا میشه لوندی و سیاست مهربونی با مردش نداشته باشه اما زن دوراز جون هرزه هم زیاده و تور بدست 

به خاطر گیر دادنای قبل خیانتش ترک تحصیل بودمو خونه نشین. دارم ادامه میدم لیسانسم بگیرم میرم سر کار ...

عزیزم فکر نمیکنم بشه با مهریه از رو مردها رد شد ،چون قسطی میکنن راحت 

عزیزم مانعم نمیشد تو هیچ کاری  همیشه محبت میکرد .کمکم میکرد  از ابراز علاقه هیچی کم نمیذ ...

خیلی جلوویی خیلییی 

قدر خودتو بدون کمتر کنکاش کن و لذت ببر از ترسش