2777
2789
عنوان

کاش خیانتشو نمیبخشیدم دارم عذاب میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 115 پست
ممنون از شما 🌹🌺 ولی همیشه میگم چرا ؟؟؟  چرا اینکارا رو کرد ؟؟  چرا وقتی داشتیم با آرا ...

به این فکر کن 

چرا با اینکه میتونست راحت طلاق بگیره ازت بره دنبال هرزگی 

چرااا بهت انقد باج داد تا بمونی؟

دوست داره نقص از وجودشه 

من دارم میرم مهمونی تولد عزیزم گور بابای هر چی مرده 

😄😘😘😘😘فعلن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایه مدت دست ب چیزی نمیزنین برای خودتونو بچه ها غدا از بیرون سفارش میدین ولی برا شوهرتون نگیرین

اگه اومد گف غذا بگین امروز خسته بودم حوصله نداشتم تا چند روز همینجوری کنین اگه دیدین اعصبانی شد بگین من حوصله ندارم یکم تنبیه شه باور کنین یکم خوشگذرونی اذیت کردن مردا خاطره خوبی براتون میسازه اگه دیدین سرد رفتار میکنه کلا هیچی درست نکنین فقط برای خودتونو بچه غذا درست کنین هی به خودتون برسین برین خرید ولی بهش محل ندین خودش میفهمه یه اشتباهی کرده میاد به غلط کردن میوفته من یکی از دوستام اینکارو انجام داد شوهرش بعد یه هفته خودش غذا درست میکرد میبرد رو تخت برای زنش😂بعدم رف براش کادوهم خرید به زنش قول داد دیگه تکرار نکنه الان زندگی ارومی دارن 3 تا پسر خوشگلم دارن😂❤

خب شاید شوهرت زیادی اسکل و خنگه😐 من شوعرت بودم خیانت که نمیکردم مگر اینکه تو خیانت میکردی😂 حیف که ...

بیا بوست کنم 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...