2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 164 پست
پیگیر باشه چی میشه؟ 

بستگی داره منجر به مرگ یا صدمه اگر مرگ باید کالبد شکافی شه من فکر کن با شکم پاره بچم تحویل پزشک قانونی دادم تا بدنش بشکافن چقدر درد کشیدم ولی یع چیزی بگم من پزشکم صد درصد براش قصور زدن نهایت دیه میده .که اونم بیمه اس 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
مادرشوهرم پروتز زانو گذاشت انقدر عفونت کرد پاشو قطع کردن حالا شکایت کردیم ببینیم قصور پزشکی بوده یا ...

چجوری فهمیدین عفونت کرده ؟؟چه علائمی داشته

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره منجر به مرگ یا صدمه اگر مرگ باید کالبد شکافی شه من فکر کن با شکم پاره بچم تحویل پزشک قانو ...

وای بچتون چی شد 🥺 مشکلش چی بود چه قصوری رخ داده بود؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چجوری فهمیدین عفونت کرده ؟؟چه علائمی داشته

تب و لرز شدید ،پروتز گذاشت عفونت کرد

برداشتن یکی دیگه گذاشتن دوباره عفونت اصلا زخمش خوب نمیشد

دوباره برداشتن جای زانو سیمان پزشکی گذاشتن،باز خوب نشد

دیگه رفت تو حالت کما مجبور شدن قطع کنن

بیشتر از ۸ ماهه درگیره دکتر و بیمارستانه

میگن یه باکتری ناشناخته تو بدنشه هیچ آنتی بیوتیکی روش جواب نمیده

پسرهمسایمون یه پاش میلنگه گفتن بچه بوده مریص شده تب داشته آمپولی بهش زدن که نبایدمیزدن. اینقدرررر از ...

آفرین خوب کاری میکنی ماهم الان 11ساله ک دکتر نمیریم  داروهای گیاهی بهترینن مخصوصا طب اسلامی 

تاپیک آخرم ببین 

باور کنید هیچ پزشکی از قصد نمیخواد بهتون آسیب بزنه! چرا باید کسی خودش بخواد هم موقیعتش رو از دست بده ...

ن عزیزم هیجای دیگه اینقدر اشتباه مرگبار نیست  حتی تصادفات 

پزشکا سومین عامل مرگ و میر در دنیا رو ب خودشون اختصاص دادن البته با اغماض   ب نظر من ک با اختلاف  اولن

تب و لرز شدید ،پروتز گذاشت عفونت کرد برداشتن یکی دیگه گذاشتن دوباره عفونت اصلا زخمش خوب نمیشد دوبا ...

خداشفاش بده آخه ترسیدم بابای من یه ماه عمل کرده خداروشکر زخم و ایناش خوب شده 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
خداشفاش بده آخه ترسیدم بابای من یه ماه عمل کرده خداروشکر زخم و ایناش خوب شده 

سلامت باشه ما هم اطرافیان هرکس دیدیم عملش خوب بوده،ولی مادرشوهرم یه چیز عجیب بود فکر کنم کمه کم ۶ بار رفت اتاق عمل 

همه اینها بخاطر پزشکای سهمیه ایه. برید بخونید که حدود ۷۰, درصد متخصص های کشور سهمیه ای هستن.

عزیزم گند کار خیلی بیشتر از این حرفاس  پزشکا سومین عامل مرگ و میر در کل دنیا هستن متاسفانه  باید یکاری کنیم از اینا بی نیاز بشیم بهترین کار نزدن واکسن به بچه ها ست 

دکتر رضا نصر که مهر ۹۸موقع سزارین بیمارش در بیمارستان گاندی روده مادر رو اشتباها پاره میکنه و بعد ۲۴ ...

جدی هنین نصر معروف وای اینا خو خیلی اوازشون بلند شده مام 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه