ممنون
عفونت کرده بود خوب شده بود بلیط هواپیما گرفته بودن ک برگردن نمیدونم چی شد دوباره حالش بد شد دستش ورم کرد گفتن خونش لخته شده دیر اقدام کردن کل بدنش ورم کرد دستش مثل سنگ سفت شد از بس انتی بیوتیک بهش زدن کلیه و کل سیستم بدنش بهم ریخت دستش دیر بردنش آی سی یو تا حالش خیلی بد شد دکتر آی سی یو گفت باید زودتر میاوردنش گفت که هر بلایی که بوده همون بخش سرش آوردن
بعد اورژانسی دستش رو عمل کردن قرار بود کلیه هاشو دیالیز کنن 4ساعت داخل اتاق عمل بود کلییییی نذر کردم آیت الکرسی خوندم حدیث کسا خوندم ووو ولی هیچ کاری براش نکردن بعد عمل بهوش نیومد هر وقت پرسیدم داداشم بهوش اومد؟ با پوزخند گفتن بهوش؟؟ این اصلااااا نیست ک بخواد بهوش بیاد همش خون پس میزد خونریزی داخلی شدید کرد وووو تا اینکه ساعت4:45دقیقه صبح ایست قلبی کرد و تموم!
ببین میخام اینو بگم داداشم فقط تب داشت ک عفونت گرفته بود خوب شد خود پرستارا گفتن عوارض دارو هست از خود دکتر بپرسید دکتر دیگه می گفت پرستارا پیش من نیومدن اصلا هیچ توضیحی بهمون نمیدادن شکایت کردم بازم کاری نکردن مامان میگه اصلا دستیار دکتر نزدیک نمی شد که ببینه چطوره از دور میدید دارو تجویز می کرد و....
دکترش احسان مرادی بود
ولی گفتم اگه به دستی همچین بلایی سر جگرگوشه م آوردن الهی ک به بدترین شکل ممکن سر عزیزاشون بیاد اگه تقصیری نداشتن که هیچی.