2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 164 پست
اسی من خودم سرپسرم هفته اخرزایمان تکون نمی‌خورد رفتم یه سونوی مخصوص تو یه بیمارستان خصوصی دکتراحمق ه ...

دقیقاااا داداش منم فقط تب داشت ک بردنش بیمارستان مفیدتهران یه ماه بستریش کردن آخرم جلدش رو تحویلمون دادن خیر ندیده ها الان دو ماه از فوتش میگذره😔😔

فکر کن بچه فقط تب داشت زدن کبد کلیه قلب رگ لخته خون خونریزی داخلی و هزار جور بلا سرش اومد در اثر داروهایی که بهش زدن دیگه عملش کردن بعد عمل ب هوش نیومد تا اینکه ایست قلبی کرد و فوت شد آخ بمیرم براش چقدر زجر دادن بچه رو همش 8سالش بود😭😭😭😭

دقیقاااا داداش منم فقط تب داشت ک بردنش بیمارستان مفیدتهران یه ماه بستریش کردن آخرم جلدش رو تحویلمون ...

بیمارستان مفیددیگه چرا  الهی چقدرسخت بوده خدابهتون صبربده واقعا جنایت ازاین بدترچی میتونه باشه بچه ی ۸ساله  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان مفیددیگه چرا   الهی چقدرسخت بوده خدابهتون صبربده واقعا جنایت ازاین بدترچی میتونه باش ...

شما هم رفتین این بیمارستان؟؟ 

اره خدا ازشون نگذره داداشم رو خیلیی عذاب دادن تا طاقتش تموم شد فوت کرد فکر کن یه ماه همش زجر... آخ بمیرم تا یادم میفته قلبم آتیش میگیره😭😭😭😭

روزی چندین دفعه گروه گروه میومدن ازش آزمایش خون می گرفتن تا جایی ک داداشم گفته بخدا دیگه خونی برام نمونده ولم کنین😭😭😭😭😭 اگه میمیرم بزارید همینجوری بمیرم ولی... 😭😭😭😭

ولی باز دست بردار نبودن به زور گرفتن تا جایی ک دست هاش دیگه جا نداشتن از پاهاش آزمایش گرفتن😔

واقعاا خیلی عذابش دادن غذا هم اصلا نمیخورد همش شده بود پوست و استخون و همش سرم و آمپو... 

ببین یه تب به کجا کشوندش... 💔💔💔💔

تب و لرز شدید ،پروتز گذاشت عفونت کرد برداشتن یکی دیگه گذاشتن دوباره عفونت اصلا زخمش خوب نمیشد دوبا ...

این قصور پزشکی نیست ابشون پروتزش عفونت میکنه و پس میزنه. 30 درصد از پروتزها به همین دلیل پس زده میشن. علتش هم خیلی شناخته شده است. باکتری استافیلوکوکوس اورءوس مقاوم به متی سیلین یا MRSA.

متاسفانه برای ایشون راه حل خاصی وجود نداره.

متاسفانه سیستم استباه اموزشی و سیستم غلط کنکور و سهمیه های کنکور کار رو به اینجا رسوند.

سیستم فاجعه بار وزارت بهداشت و عدم نظارت روی عملکرد پزشک، و خدا انگاری پزسکها، مانع برخورد صحیح با قصورات پزشکی میشه.

البته هنوز هستن پزشک های باسواد قدیمی ولی واقعا اینده خیلی جالب نخواهد بود.

متاسفانه من هم تجربه مشابهی در مورد مادرم دارم. پزشکشون موقع عمل اشتباه کرده بود و مادرم دچار پریتونیت شدن که خودم تشخیص دادم و از مرگ نجاتشون دادیم.

شما هم رفتین این بیمارستان؟؟  اره خدا ازشون نگذره داداشم رو خیلیی عذاب دادن تا طاقتش تموم شد ف ...

عزیزم خدارحمتش کنه داداش گلت رو جاش الان بهشته    

میگم شایدتب معمولی نبوده شایدیه مشکل خاصی داشته بیمارستان مفید بیمارستان خوبیه مخصوص اطفال هست بالاخره یکی دوتانفهم یه دکترخوب توشون پیدامیشه.منم پسرم ۷سالشه یه مشکل روده ای داره که گاهی عودمیکنه چندتادکتربردم دارو دادن گفتن اگه خوب نشدببر مفید ولی واقعا ازهمین چیزا میترسم که بچه رو آزمایش زیادبگیرن چون خیلی هم ضعیف ولاغرهست

شما هم رفتین این بیمارستان؟؟  اره خدا ازشون نگذره داداشم رو خیلیی عذاب دادن تا طاقتش تموم شد ف ...

ولی ازاقوام بودن یکیش برادرزادم با تب ولرز واسهال استفراغ شدیدبستری شد چندروز عفونت واردخونش شده بود وخداروشکرحالش خوب شدمرخص شد

عزیزم خدارحمتش کنه داداش گلت رو جاش الان بهشته      میگم شایدتب معمولی نبوده شایدیه ...

ممنون 

عفونت کرده بود خوب شده بود بلیط هواپیما گرفته بودن ک برگردن نمیدونم چی شد دوباره حالش بد شد دستش ورم کرد گفتن خونش لخته شده دیر اقدام کردن کل بدنش ورم کرد دستش مثل سنگ سفت شد از بس انتی بیوتیک بهش زدن کلیه و کل سیستم بدنش بهم ریخت دستش دیر بردنش آی سی یو تا حالش خیلی بد شد دکتر آی سی یو گفت باید زودتر میاوردنش گفت که هر بلایی که بوده همون بخش سرش آوردن

بعد اورژانسی دستش رو عمل کردن قرار بود کلیه هاشو دیالیز کنن  4ساعت داخل اتاق عمل بود کلییییی نذر کردم آیت الکرسی خوندم حدیث کسا خوندم ووو ولی هیچ کاری براش نکردن بعد عمل بهوش نیومد هر وقت پرسیدم داداشم بهوش اومد؟ با پوزخند گفتن بهوش؟؟ این اصلااااا نیست ک بخواد بهوش بیاد همش خون پس میزد خونریزی داخلی شدید کرد وووو تا اینکه ساعت4:45دقیقه صبح ایست قلبی کرد و تموم! 

ببین میخام اینو بگم داداشم فقط تب داشت ک عفونت گرفته بود خوب شد خود پرستارا گفتن عوارض دارو هست از خود دکتر بپرسید دکتر دیگه می گفت  پرستارا پیش من نیومدن اصلا هیچ توضیحی بهمون نمیدادن شکایت کردم بازم کاری نکردن مامان میگه اصلا دستیار دکتر نزدیک نمی شد که ببینه چطوره از دور میدید دارو تجویز می کرد و.... 

دکترش احسان مرادی بود

ولی گفتم اگه به دستی همچین بلایی سر جگرگوشه م آوردن الهی ک به بدترین شکل ممکن سر عزیزاشون بیاد اگه تقصیری نداشتن که هیچی. 

ولی ازاقوام بودن یکیش برادرزادم با تب ولرز واسهال استفراغ شدیدبستری شد چندروز عفونت واردخونش شده بود ...

خداروشکر 

هر بخش و دکتراشون فرق میکنن! 

ولی خیلییی بداخلاق هستن همش با لحن بد جواب همراه بیمار رو میدن

خانوادش چطوری متوجه شدن علتش این بوده ازدست پرستارا افتاده؟شکایت هم کردن؟واقعا تو چه جنگلی زندگی میک ...

مادرش تو اتاق زایمان بوده فهمیده بود دیگه 

اره ولی به جایی نرسید شکایتشون

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.

من بچه سالمم را سر زایمان به خاطر کوچکی لگن وعدم تشخیص پزشک و اصرار به زایمان طبیعی از دست دادم واحیاسد ودچار فلج مغزی وبعد از سه ماه اسیرشدن در بیمارستان فوت کرد ومن بعدازاون ماجرا دوساله باردار نمیشم و نازایی گرفتم و دادگاه حق رابه پزشکان داد یعنی باید بگم خدا لعنتشون کنه که زندگیم خراب شده 

یه بلاگر به نام سمیه محمودی بنده خدا بچش به گلوتن حساسیت داشت لواشک خورده بود اون کارخونه خیر ندیده ...

بیمار بخاطر شوک انافیلاکسی فوت شده، این چه ربطی به دگزامتازون داره؟ میزنن که التهاب راه هوایی بخوابه که بشه بیمار رو ونتیله کرد. هیدروکورتیزون شاید بهتر بود چون شروع اثرش زودتره. ولی هیدروکسیزین بزنن؟ مگه فیلم هندیه؟

راه ادرار و پریودی رو عوض کردن؟ مگه شیر فلکه است؟ فیستول کرده. اونم که عارضه ی طبیعی عمله، وقتی عمل میکنن همه احشا مجاور به هم میچسبه، بعضی هم به هم فیستول میکنه. تو امریکاشم فیستول ایجاد میشه