2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 164 پست
عزیزم باید از این  کارخونه شکایت میکردن مگه ارد جز مواد اولیه لواشکه؟😐  خود خانوادش یهو ک ...

آرد گندم جز قوام دهنده هاست. توی خیلی از خوراکیها که حتا فکرش رو نمیکنین استفاده میشه. احتمالا بچه اون خانومم سلیاک داشته و حساسیتش ناچیز و کم نیست خیلی باید مراقبت کرد. و اینکه خوراکی هایی که میتونن اون دسته بخورن مشخصه و باید حتما ترکیباتش رو بخونن. ولی کار پزشک اگه واقعن متوجه حساسیت به گلوتن نشده خیلی ناراحت کننده است

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همه اینها بخاطر پزشکای سهمیه ایه. برید بخونید که حدود ۷۰, درصد متخصص های کشور سهمیه ای هستن.

دقیقا پزشکی که بچه من کشت و نهایت به دیه محکوم شد برادراش شهیدن .امیدوارم داغ اولادش ببین که ۸ سال زندگی برام نزاشته 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی که میگم خدا رو شکر منجر به صدمه شدید نشده اما نشان از بی توجهی پزشکه 

مثلا خواهرم توده رحمی داشت به جاریش که پزشکه نشون داده بود گفته بود این چیزی نیست خودش خوب میشه بعد چند وقت خواهرم باردار شد و موقع سزارین توده اش رو در آوردن و به اندازه یه سطل بزگ توده از رحمش خارج کردند 

نگو خانم دکتر پنج سانت رو نیم سانت دیده. و خواهرم چه دردی رو تو دو سال تحمل کرد.

یکی دیگه دختر عمه ام ماهیانه های دردناک داشته بخاطر اینه که رحمش کیست ساز بوده و چون ۴۶ سالش بوده و دیگه بچه نمیخواسته، میره که رحمش رو دربیاره

خانم دکتر که از اون مذهبیای افراطی بوده؛ به تشخیص خودش فقط کیستا رو خارج می کنه. میگه رحمت خیلی تمیز بود حیفم اومد. گفتم شاید بخوای دوباره بچه داربشی 

فکر کن زن ۴۶ ساله دوباره بچه دار بشه. چند وقت بعد دوباره کیستش پر از کیست شد

من چندسال بچه دار نمیشدم .یه دکتر معروفی رو بهم معرفی کردن رفتم پیشش مدارکمو که دید گفت باید عمل کنی رحمتو .گفتم بعدش بچه دار میشم گفت معلوم نیست شاید نه .منم با ناراحتی اومدم بیرون .دیدم همه مریضاشو میفرسته واسه عمل .

دکترای دیگه نشون دادم گفتن نه مشکلی نداری اصلا!!!!!

............... **این نیز بگذرد** .................

دکتر با یه تشخیص اشتباه باعث شد ۵ سال یه پسر بچه ۵ ساله، داروهای اشتباهی بخوره و پدر و مادر بچه داغون بشن

آخر سر هم امام حسین کمک کرد که مشکل حل شد و یه دکتر دیگه سر راه قرار گرفت و کم کم بچه خوب شد و شفا پیدا کرد

دکتر محسن ملا محمدی متخصص کودک و فوق تخصص مغز و اعصاب

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها هر کی پیام منو میخونه اگر قصور پزشکی براش شده حتما پیگیر باشه 

پیگیر باشه چی میشه؟ 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

موقع زایمان مامانم خواهرم از دست دکتر سر میخوره و سرش میخوره لب تخت بد میوفته زمین 

فلج مغزی شده 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
یکیم میشنایم موقع سز باند جاگذاشته بود داخل چندماه بعدمتوجه شدن دکترا بخاطرعفونت شدید 

یکی از فامیلامون دخترش متولد80عه با سزارین به دنیا اومده این خانم تا سال 92.93همش دل درد های مزمن داشت 

و درگیر بود همیشه تا اینکه بلاخرهه فهمیدن تو آخرین سزارینش که سال80بوده باند جا مونده و عمل کردن درآوردن😕😕

یکی از فامیلامون دخترش متولد80عه با سزارین به دنیا اومده این خانم تا سال 92.93همش دل درد های مزمن دا ...

یاخدا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

همین تابستون یه پسر نوجوون با موتور تصادف میکنه میبرنش بیمارستان سی تی اسکن میگیرن میگن خوبه خونریزی نداره بیچاره با پا خودش میاد خونه شب فوت میکنه

معلوم میشه که خونریزی داخلی کرده بوده و این از خدا بیخبرا چک نکردن فقط خونریزی مغزی رو چک کردن

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده