2777
2789
عنوان

قصور پزشکی دیدید بیاید تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9018 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میادو میره بعضی وقتا پس اینا کی باید تقاص پس بدن منم ۸ سال بخاطر قصور پزشکی بچم از دست دادم و نازا ش ...

آخه اینارو که تو خارج قبول ندارن.میاد اینجا مردمو سرکیسه میکنه میره اونجا عشق و حال

تو یکی از شهرهای اطراف زنجان ی بچه نوجوان تصادف میکنه میبرن بیمارستان خوب بوده حالش اگر اشتباه نکنم ...

یاحضرت عباس چی میگی مگه میشه؟؟؟؟ سرم روی انگشت بچه بوده ؟!! چجوری بایک تیکه سوزن دست  بچه رو قطع کرد!!!

دخترعمه ی مامانم بعد دختر اولش بچه دار نشد دیگه

دکتر قیچی رو تو شکمش جا گذاشته بود ! هربار خم میشده بعد سز ، حس میکرده یه چیزی از داخل فرو میره تو رحمش هرچقد میگفته اطرافیان میگفتن عادیه و جای بخیه س و ...

تا اینکه مدتها بعد درد شدیدی میگیره و سونو و ... 

رحمشو درآوردن کامل

این اتفاق باعث نابودی زندگیش شد شوهرش سرش هوو آورد و ...💔

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
همه اینها بخاطر پزشکای سهمیه ایه. برید بخونید که حدود ۷۰, درصد متخصص های کشور سهمیه ای هستن.

حرفتون درسته ک پزشکای سهمیه ای زیاد داریم 

منتهی علت خطاها این نیست

تو کشورای دیگه هم خطای پزشکی بیداد میکنه

برین آمار جهانی مرگ بر اثر خطای پزشکی رو مطالعه کنین متوجه میشین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
قصور پزشکی همش زیر سر دکترا سهمیه ایه

امسال گندش دراومد چقدرتقلب شده توکنکور!بچه پولدارا واقازاده ها که مدرسه های غیردولتی بودن سوالهاروبهشون فروختن والان سرمیزی نشستن که لیاقتشوندارن وجای یه نخبه واقعی هست والبته اینه طبق قانون اگه پذیرش دانشگاه شده باشن دیگه نمیشه متهمشون کرد!!!!امثال این احمقهای بچه پولدار قراره بچه های ما درآینده برن زیردستشون

امسال گندش دراومد چقدرتقلب شده توکنکور!بچه پولدارا واقازاده ها که مدرسه های غیردولتی بودن سوالهاروبه ...

عریزم حتی اخبار نشون داد ریس سنجش گفته ک اونایی ک با تقلب رفتن سر کلاس رو دیگ نمیشه بزگزدنون 🤭🤭

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

همه دکترا دکتر نیستن بعضیا با سهمیه دکتر شدن واین فاجعه هستسش

دانشگاه آزادیها هم ماشالا کم نیستن.دانشگاهه پولی که بابیشترین درآمد ازاین رشته که بیشترین شهریه روداره هرسال هزاران بیسواد قاتل یا بی وجدان پولکی می‌فرسته توجامعه