2777
2789

خیلی سیبیلو بودن اعتماد به نفس دخترا رو پایین میاره مخصوصا تو سن بلوغ

حتی پسرا تو خیابون متلک میگن ناراحت میشن

اگه دیدین پشت لب دخترتون پر مو شده خودتون برش دارین منتظر 18سالگی و دانشگاش نمونین

زمان ما که مدرسه اجازه نمیداد الان نمیدونم چطوره ولی حتی اگه مدرسه هم گیر میده به اصلاح پشت لب شما برش دارین

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تاپیکو باید ده سال پیش میزدی

الان ک دیگه خیلی کم پیش میاد دختری سنش دو رقمی بشه و سبیل داشته باشه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
راست میگه، زمان ما خیلی بد بود.  پسر خاله من‌ یه بار داشت حرف میزد، تا به قسم رسید ، سیبیل منو ...

داغان شدی اون لحظه😂😂😂😂

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

واقعا درست میگی 

من همیشه افسردگی داشتم دوران مجردی چون از دور پشت لبم سیاه میزد... 

یادمه تو مدرسه همه با دست منو نشون میدادن و مسخره ام میکردن ( دوران راهنمایی شدت گرفته بود) 

انقدر شبا اشک میریختم و گریه میکردم ولی حتی جرعت گفتن شو نداشتم یکبار گفتم مامانم باپشت دست یک جوری زد تو دهنم که لبم خونی شد... 

بدترین دوران زندگیم بود... خیلی حال روحیم بد بود.... فکر میکردم زشت هستم همه هم میگفتن ٱمل و عقب مونده... 

خوشحالم اون دوران تموم شد :) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من فکر کنم ده نشده بود دخترم.براش زدم.از تمام حرف و حدیث های بعدی جلوگیری کردم

با چی موهای پشت لبشو برداشتی من دخترم ۱۲ سالشه هنوز شک دارم انجام بدم یا نه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
واقعا درست میگی  من همیشه افسردگی داشتم دوران مجردی چون از دور پشت لبم سیاه میزد...  یاد ...

عزیزم😢😢

ما یه دختر داشتیم تو مدرسه پشت لبش خیلی مو داشت

بهش می‌گفتن مردِ مدرسه😑

من فکر کنم ده نشده بود دخترم.براش زدم.از تمام حرف و حدیث های بعدی جلوگیری کردم

خیلی کار خوبی کردی👏👏👏

عزیزم😢😢 ما یه دختر داشتیم تو مدرسه پشت لبش خیلی مو داشت بهش می‌گفتن مردِ مدرسه😑

به منم میگفتن حاجی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
با چی موهای پشت لبشو برداشتی من دخترم ۱۲ سالشه هنوز شک دارم انجام بدم یا نه 

اگه ضایس و سیاهه شک نکن برش دار

خودشم میگه میخوام بردارم؟