حتما سعی کنید شبها زودتر از قبل بخوابین وگرنه زود تو چهرش اثر میذارع
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
شوهر من ساعت ۴ صبح میره گاها ۱۱_۱۲ شب برمیگرده گاهی کمی زودتر زود هم خوابش میبره
خوب چاره چیه زندگی سخته
یه وقتایی باهم تلفنی حرف میزنیم
البته دایم نیست شاید یکسال این طوری باشه اوضاع
خدا بزرگه
دلم برای خستگی هاش خیلی میسوزه
خدا بهش توان بده
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
۵ صبح تا ۱۰ شب. میاد یه چیزی میخوره میفته کنار سفره
خداییش خیلی زیاده
شرایط سخته تو یکم صبوری کن اگر روزای تعطیل دیگه مال خودشه و سر کار نمیره تو تعطیلات باهم باشین