2777
2789
عنوان

کار همسرم جدیدا طوری شده که سرشو بذاره روی بالشت خوابش میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست
24 ساعت که اونجا نیستین .یه تایم خالی واسه خودتون بزارید

آره کل ۲۴ ساعت اونجا نیست ولی بالاخره بچه داریم و برای اون و گردش و تفریحش هم باید وقت بذاریم.

مسافرت هم میخواد ما رو با باباشینا ببره. اونجا هم مردونه زنونه میکنن شبها و روزها هم کلا کنار باباشه.

شوهر من ساعت ۴ صبح میره گاها ۱۱_۱۲ شب برمیگرده گاهی کمی زودتر    زود هم خوابش میبره  ...

وای خیلی سخته

من دلم برای جفتمون میسوزه

آرایش میکنم و لباس قشنگ و غذای خوشمزه... کلا نیم ساعت ما رو میبینه و خوابش میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش خیلی زیاده شرایط سخته تو یکم صبوری کن اگر روزای تعطیل دیگه مال خودشه و سر کار نمیره تو تعطیل ...

خیلی سخته. روزای تعطیل هم مشغول بچه یا مهمونی هستیم. دلم تنگه برای روزهای قدیمیمون

وای خیلی سخته من دلم برای جفتمون میسوزه آرایش میکنم و لباس قشنگ و غذای خوشمزه... کلا نیم ساعت ما ر ...

ما تعطیلی هم نداریم 

ولی خداروشکر راضی ام 

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

آره کل ۲۴ ساعت اونجا نیست ولی بالاخره بچه داریم و برای اون و گردش و تفریحش هم باید وقت بذاریم. مساف ...

ای بابا

پس کی گل روی همو میبینید؟😃

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
وای خیلی سخته من دلم برای جفتمون میسوزه آرایش میکنم و لباس قشنگ و غذای خوشمزه... کلا نیم ساعت ما ر ...

خیلی خیلی ببخشید که سوال میکنم

پس کی رابطه دارین؟ آخه خیلی سخته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خیلی سخته. روزای تعطیل هم مشغول بچه یا مهمونی هستیم. دلم تنگه برای روزهای قدیمیمون

میگذره عزیزم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ای بابا پس کی گل روی همو میبینید؟😃

هیچوقت

میخواستم شبا بچه رو زودتر بخوابونم که حداقل اون نیم ساعت با هم باشیم، دیدم گناه داره بچم کلا باباشو نبینه.

فکر اینکه چند ماه اینطوری بگذره اعصابمو خورد میکنه

خیلی خیلی ببخشید که سوال میکنم پس کی رابطه دارین؟ آخه خیلی سخته

خیلی کمه. 

نیازش در حالت عادی کم نیست. ولی خیلی کار ریخته سرش و جدیدا کم شده و از شدت خستگی خوابش میبره.

تا چند ماه هم اوضاع همینه

هیچوقت میخواستم شبا بچه رو زودتر بخوابونم که حداقل اون نیم ساعت با هم باشیم، دیدم گناه داره بچم کلا ...

با خودش حرف زدی؟

مگه اون نیاز نداره؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
ما 15 ساله همینیم عادت کردم برام مهم نیست چون خودمم آدم درونگرایی هستم با تنهایی اذیت نمیشم شوهر من ...

منم درونگرام

تنهایی اذیتم نمیکنه

ولی تنها خوابیدن و حرف نزدن با همسرم در این مدت عذاب آور شده برام