2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 35 پست
بگو حالم بده، الکی برو انگشت کن توی حلقت بالا بیار  بعد انگار فشارت افتاده، طبیعی بازی کن

دهنت سرویس دیشب همین کارو کردم😂😂😂😂

یه دل درد شدیدی گرفته بوودم خودمم داشت باورم میشد واقعیه 😂

داشتم وسط درد کشیدن جر میخوردم از خنده 😂😂

هی پتو مینداختم رو صورتم خندمو نبینه 

به زور میخاست قرص بده به خوردم  گفتم نمیخام گفت پس پاشو بریم دکتر  اصلا یه وعضی بود😂😂😂

پاشده بود عسل آبلیمو و نبات و زنجبیل درست کرده بود یه مزه ...میداد 😂ولی خب به زور خوردم 

دستت طلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهنت سرویس دیشب همین کارو کردم😂😂😂😂 یه دل درد شدیدی گرفته بوودم خودمم داشت باورم میشد واقعیه 😂 ...

حالا که آشتی کردی.دیگه قهرنکن لطفا..که دنبال بهونه اشتی باشی همون زمان که میخای قهرکنی به این فکرکن وباخنده ومزه تمومش کن بره گلم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
حالا که آشتی کردی.دیگه قهرنکن لطفا..که دنبال بهونه اشتی باشی همون زمان که میخای قهرکنی به این فکرکن ...

آره نمیدونم واقعا اون لحظه که یه چیزی میشه یه دفه خیلی ازش بدم میاد 

و وقتی میبینم اون اصلا پشیمون نیست و نمیاد طرفم واقعا اعصابم بهم میریزه جوری که اصلا نمیخام ببینمش 

قبلا این جوری نبودیم نه من این قد بی رحم بودم نه اون این قد بی احساس و بی خیال 

آره نمیدونم واقعا اون لحظه که یه چیزی میشه یه دفه خیلی ازش بدم میاد  و وقتی میبینم اون اصلا پش ...

عزیزم اینجوری مردتم سردمیشه هرچی بگذره .یهونگاه میکنی میبینی دیرشده .شماکه همو دوست دارید نکن گلم.موقعی که میبین بحث داره کش میاد به بهونه کاری چیزی مثلا بروتواتاق بعدم باخنده وبحث عوض کردن بیا .البته بگما حوری نباشه که دیگه مرد سواستفاده کنه.درحدخیشتن داری.موفق باشی گلم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا