2777
2789
عنوان

رفتارهای ی مادر

53 بازدید | 7 پست

دختر داییم بنده خدا هروفت با کسی میره بیرون برای آشنایی.. مثلا شام بخوان بخورن مادرش میگ باید طرف برای منم شام بگیره بده دستت بگه ببر برا مادرت... وگرنه ب درد نمیخوره مفتش گرونه... باید از جیب خودش بگیره بهت بده بگ ببر.. انقد سرکوفت میزنه ب دخترش ک نگو اگ کاری نکنه طرف چیزی نگیره برا مادرش کلی باید ج پس بده چون میگ ب درد نمیخوره مثلا ی بار کیک برا دختر داییم گرفته بود چون دختر داییم دوسداشته بعد رفته خونه گفته کیک چیه گرفتی شیرینی میگفتی بخره  ک من دوسدارم و میخورم انقد تو ََََََََسرش. زد ک نگو... کار مادرش درسته یا دختره 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

چ مادر پرویی 

میشه بیایین لطفا تایپیک آخرم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم آنقدر با جزئیات تعریف نکنه که چی خورده البته عادته دیگه مادره میدونسته چطور دخترش رو تربیت کنه که همه چیو بگه 

یکی رو میشناختم  اینجوری عنوان کرد که مثلا من خودم اگر بیرون ساندویچ بخورم ،نصفش رو حتما میبرم خونه برای مادرم 

الان که اینو گفتی ،به نظرم اومد این طوری مطرح کردنشم خوبه ها ،آدم میگه خب یکی هم یگیریم ببر برای مادرت 

ولی عادت بدیه ،بعدا دختره که نمیتونه همه چی ببره خونه براش 

به نظرم آنقدر با جزئیات تعریف نکنه که چی خورده البته عادته دیگه مادره میدونسته چطور دخترش رو تربیت ک ...

بابا دختره برای آشنایی با هرکی میره بیرون خب زشته ک بگه یکی هم بگیریم برا مامانم خب طرف با خودش چی فکر میکنه... دو تا داماد داره 10 سال تو این همه سال یکی ک کلا هیچوفت انجام نداده اینکارو ک خودشون برن بخورن برا اینم بیارن اون یکی هم تو این همه سال فقط دو بار.. بعد توقع دارن از کسی ک فقط برای آشنایی رفته ی شام با دخترش خورده خب زشته طرف چی فکر میکنه با خودش 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
بابا دختره برای آشنایی با هرکی میره بیرون خب زشته ک بگه یکی هم بگیریم برا مامانم خب طرف با خودش چی ف ...

فکر میکنه باید در کنار دختره به مادرش هم محبت بکنه که قطعا مادره همینو میخواد ،مخصوصا برای آشنایی از همون اول میخش رو بکوبه 

باید بگه به مادرش تو این دور و زمونه اینجوری نیست دیگه 

حالا سرکوفت رو نمیدونم ولی من خودم رو در برابر نزدیکانم عایق میکنم میگم خودم دورت میگردم مامانم چیکاره پسره مردم داری ،تو دعا کن خدا هوامو داشته باشه ،من دستم همیشه پیش مامانم پر باشه 

خوبه مادر شوهرم هنوز نیومده از من انتظار داشته باشه براش غذا درست کنم بفرستم 

ببینه مادرش چی میگه واقعا منظورش چیه