2777
2789

شوهر نامردم میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم اینو دو سه بار گفته 

البته قبلا هم یبار گفته بود میرم یکی دیگرو میگیرم از حرص تو باهاش خوب رفتار میکنم 

اینم بگم من خودم قشنگ و خوش هیکلم بدون ورزش اینا یعنی بقیه میگن شوهرمم همیشه میگفت قشنگی ادن نمیتونه خودشو کنترل کنه جلوت یا همیشه از هیکلم تعریف میکرد

این حرفش خیلی دلمو شکسته وقتی میگ دلم میشکنه ولی ب روش نمیارم 

دلم نمیخاد شوهرم مال زن دیگ ای بشه با اینکه اذیت زیاد شدم از دست خودش و خانوادش همه جوره 

حالام خودش رفته درخواست طلاق داده بعد سه سال عقد 

مهریمم ۲۱۴ تا بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم ۳۰ تاش مونده ی هفته برد سر زندگی جهاز ریختم خونش بعد با خانوادش دعوای ساختگی راه انداختن با برنامه ریزی منو بدون حجاب انداخت بیرون خودش 

مادرشم میگفت باید بری نباید اینجا بمونی 

اینم بکم تو دعوا سرشو شکست بعد از من شکایت کرده همه جا هم الکی گفته زنم سرمو شکسته 

بعد ۴ ماه ک من خونه بابامم چند روز پیش دیدمش یعنی خودم رفتم بعد اومد نشست صحبت کردیم گریه کردم بغلم کرد سرمو گذاشت رو پاش موهامو ناز کرد همش میگفت گریه نکن قوی باش بهش گفتم میری واسع یکی دیگ عروسی میگیری چجوری دلت میاد من زنتم میگفت واسه اونم نمیگیرم 

وقتی بوسم می‌کرد چشاش بسته بود نمیدونم نشون دهنده دوس داشتنه وفتی چشش بستست؟؟ 

ب نظرتون دوسم داره؟ اصلا نمیفهمم چرا داره گند میزنه ب زندگی وقتی خانوادش مقصرن

زندگیم شده لجبازی انگار باهام لج کرده انگار ک نه مطمئنم لج کرده خودشم میکفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سواله برات؟

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

ببخشید احمقی؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خدایا منو از دست تاپیک های تو نارنگی کن 

آخه تو همون تو نبودی از همسرت زگیل تناسلی گرفتی یک عالمه حرف شنیدی باز اینجا از من بقیه می‌پرسی دوستم داره یا نه 

زندگی تو اگه نمیخوایی تموم کن اگه هم میخوایی اول جسمت درمان کن بعد روح تو