یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه خوب ما هر دومون خیلی مغروریم اینجوری ریده میشه به زندگی اولین باره این قد طولانی میشه قهرم ...
ببین نمیخام نصیحت کنم ولی قهرهای طولانی محبت رو کم میکنه اینو تجربه ثابت کرده
منیک زنم آزادی ام را دوست دارم ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم هم مادر و مادربزرگم خانه دارند این شغل مادرزادی ام را دوست دارم درشهر آزادی اسیر این و آن است در خانه ام آزادی ام را دوست دارم ❇️❇️❇️❇️❇️ شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
ببین دوست عزیز اگه خودت بیشتر مقصری که باید پا بزاری رو غرورت ولی با سیاست وحساب شده یعنی مرحله مرحله آروم آروم اول که از اون حالت تدافعی وقهر یکم کم میکنی یعنی اخم وتخم میزاری کنار ،بعدش ی مقدار متین تر ،یه نمه ریز لوندتر ولی نامحسوس ها وگرنه خز میشه ،ولی آروم آروم، بعد اینکه اگه مثلا تو قهر غذا وچایی نمیزاشتی ،که باید درست میکردی ها،ولی حالا درست میکنی ،بعدش مثلا مرحله بعد میبری میزاری کنارش ولی حرف نزن ،بعدش اگه کم محلی داد باز تو یکم دوباره یکم ها میری تو قیافه نه که تابلو، یعنی لبخند نداشته باش اگه قبلش یکم نرم تر شده بودی، چاییتو میخوری ،یا میوه ،بعدش دوباره مشغول خودت وکارت میشی ،تا بعدش ببینی اون چیکار میکنه، اینارو انجام بده فعلا تا مشاوره های بعدی عزیزم😁