2777
2789
عنوان

بازم بی بی چکم منفی شد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 25 پست
من خود رازیانه رو دم میکردم با ی دونه شبیه خودش ریزتر با ی پودر سفید برای ازبین بردن عفونت نمیدونم ا ...

شاید باید تقویت بشی به من متخصص زنان گفته بود باید iui کنی ولی نه خودم نه شوهرم راضی نبودیم این شد که رفتیم سراغ طب سنتی که یک ماه پریود شدم با داروهاش و این ماه نشدم. عزیزم امروز روز هشتم بعد از موعدمه.... ممکنه دیرتر جواب مثبت بشه؟

همچنین عزیزم من والا خواستم برم دکترببینم مشکل چیه باردار شدم بعد ک سقط شد دکتر گفت تخمدانت فعال شده ...

مواظب خودت باش بزار یکم بگذره زود میخوای باردار شی بعد سقط خدایی نکرده خطرناک نباشه برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باید تقویت بشی به من متخصص زنان گفته بود باید iui کنی ولی نه خودم نه شوهرم راضی نبودیم این شد ک ...

شاید خب چرا ای یو ای نکردین؟نمیدونم والا هرکی ی جوره انشاالله هرمون بارداری فقط پایین بوده نشون نداده

شاید خب چرا ای یو ای نکردین؟نمیدونم والا هرکی ی جوره انشاالله هرمون بارداری فقط پایین بوده نشون نداد ...

من و همسرم خیلی عاشق بچه هاییم. از اولم دلم میخواست خودم باردار بشم. از طرفی iui و اینهارو گذاشتم برای اخرین مرحله. توکل برخدا هرچی خودش بخواد میشه.

عزیزم ان شا الله خدا بهت نگاه کنه. شما چیکار کردی؟ مشکلت چی بود؟

ببین برای شوهرت قرص سلنا پلاس بگیر ، قرص ویتامین e با قرص اسید فولیک , با قرص b6 اگر هم احتمال میدی عفونت داره یک هفته قرص متریندازول ، وای بقیه قرص های تقویتی رو به مدت حد اقل ۳ ماه مصرف کنه هر روز من دو سال اقدام بودم هر چی آزمایش سونو بود میگفت من سالم ، شوهرم به ظاهر همه چی اکی بود آزمایش هم داد همه چی اکی بود ، دکتر برا شوهرم نوشت و بعد ماه سوم بود رفتم زیارت کربلا گفتم یا امام حسین دستم به دامنت دیگه بریدم ، خودت میبینی همه کار کردیم ، همون از کربلا برگشتم دو هفته بعد فهمیدم ۴ هفته باردارم . قبل اش هم از امام حسین خواسته بودم کمک کنه ، من دکترم یکی دیگه بود بعد یک دفعه به دلم افتاد دکترم عوض کنم ، این دارو ها رو هر روز مرتب به شوهرم صبح به صبح میدادم ، البته گفتم میترانیدازول فقط یک هفته 

اره دارو گیاهی که یمخوردم پایه اش رازیانه بود. از عطاری نگرفتم، دکترم یه ماما توی شاهرود بود که تخصص ...

دارچین به وعده غذایت اضافه کن ، رحم قشنگ گرم می کنه ، رازیانه و این جور چیزا رو بزار کنار