2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم..سیمکارت مخفی شو تو جیبیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 54 پست
کثافتای هرزه  کاش همونقدر که ما زن ها میترسیم و امکانش هست شوهر ها خیانت کنن اونام از ما میترس ...

حیف که زنا هم خودشون رو الوده این چیزا کنن من میگم اگر این مردا درست بشو نیستن انشالله نابود شن که حداقل به زنشون مریضی انتقال ندن اینا طلاقم بگیرن با بعدیا هم همینن یهو. متحول نمیشن که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر اومد پامو بوسید ک ببخشید و اینا گفت بیا سیمکارتو اگ قایم داری بنداز تو چاه گفت منو ببخش هرچی خاستی برات فراهم میکنم گفت غلامت میشم ..انقدر التماس کرد ک من الکی گفتم باشه

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

خلاصه ک الکی گفتم سیمکارتو انداختم تو چاه اونم گرفت کثافت خوابید ..ولی الان سیمکارت رو گوشیمه میخام مدرک پیدا کنم نشون باباش بدم ..ولی رو گوشیم گذاشتم چیزی بالا نیدمده نه تماسی نه پیامی پدرسگ همه رو فک کنم پاکیده الان چیکار کنم من

واقعن دیگه ازین سایت خسته شدم چرا هیشکی جدا نمیشه 

زنا خیلی ساده ان زود گول میخورن خیلیم مهربوننن. و بخخشنده ولی من اینجوری نیستم نمیدونم شاید ترنس باشم😁🤣🤣ولی دوتا بچه دارم

حیف که زنا هم خودشون رو الوده این چیزا کنن من میگم اگر این مردا درست بشو نیستن انشالله نابود شن که ح ...

ما زن ها نمیتونیم مثل اونا باشیم 

میگم کاش ترسشو داشتن میفهمیون ما چی میکشیم عوضی های حال بهم زن 

اه اعصابم خورد شد باز 

خلاصه ک الکی گفتم سیمکارتو انداختم تو چاه اونم گرفت کثافت خوابید ..ولی الان سیمکارت رو گوشیمه میخام ...

منتظر پیام زنه باش برو تو مخاطبی چیزی بعدش جواب پیاماش بده و باهاش پیام بازی کن

والله بخدا 😅 سیم کارتو بگیره زر زرش شروع میشه باز  آخه دیدم که میگم نمونش شوهر خودم

انقدر امشب گریه کردم بهش گفتم حیف اشکامه گفتم کاش چن روز دیگ سر خاکت بخاطر بیوه شدنم اشک بریزم گفتم الهی ک بمیری 

چرا نمیندازیش بیرون یا ولش کن برو چه بدونم اخه دلیل هیانش چیه

اخر گفت من مریضم نمیدونم چرا خیانت میکنم بخدا هیچی براش کم نزاشتم از رابطه و محبت و غذا و لباس تمیز و قناعت اخرش شد این