2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم..سیمکارت مخفی شو تو جیبیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 54 پست

منم گفتم نمیدم مگ بهم قول ندادی خیانت نکنی ..گفت بتوچه هر کاری دلم بخاد میکنم منم کلی کریه کردم با نشت کوبیدم بهش ناخون کشیدم ..

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی واقعا میخای خودتو قانع کنی این سیمکارتا الکیه و خیانتی توش نیس میخای با یه قسم دروغ باور کنی و ت ...

نه گوش کن

اونم بهم گفت اره دلم میخاد خیانت کنم سیمکارتمو بده چون میترسید ک بزارم رو گوشیمو همه چیو بفهمم ....منم گفتم سیمکارتو انداختم چاه دستشویی

خلاصه انقدر من کتکش زدم اونم منو با کمر بند زد ..انقدر گریه کردم لباس برداشتمو بچهامو بغلم کردم ک برم خونه بابام..ولی تو ده رایی مونده بودم ک اگ بمونم نمیتونم باهاش زندگی کنم اگ برم بابام مریضی قلبی داره چه کنم

من بارها دیدم مرد خیانت کرده نشسته مرگ بچشو قسم خورده که خیانت نکردم اینا که اصلا زن و بچه حالیشون ن ...

کثافتای هرزه 

کاش همونقدر که ما زن ها میترسیم و امکانش هست شوهر ها خیانت کنن اونام از ما میترسیدن که بهشون خیانت کنیم 

اینجوری حداقل اونام ارامش نداشتن

بعدش ک خاستم بیام بیرون پسرم رفت باباشو بوسید گفت بابا خدا حافظ وقتی رسیدم دم در دیدم شوهرم اومد به پام افتاد التماسم کرد ک نرو گفت گو خوردم غلط کردم..منم دیدم پسرمم داره التماس میکنه مامان نریم دلم به حال بچم سوخت برگشتم

اون کثافت منو محکم بغلش کرد گفت نرو اندفعه منو بخاطر بچهام ببخش گفت غلط کردم گوه خوردم کلی هم گریه کرد منم گفتم فقط بخاطر بچهام میممونم