2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم..سیمکارت مخفی شو تو جیبیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 54 پست
بزار رو گوشیت بمونه با هر کی باشه اخر پیامی میده 

چون الکی بهش گفتم انداختم تو چاه نمیفهمه خودش

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر امشب گریه کردم بهش گفتم حیف اشکامه گفتم کاش چن روز دیگ سر خاکت بخاطر بیوه شدنم اشک بریزم گفتم ...

درکت میکنم بخدا 

بدترین روزهای عمر آدمه 

بعدشم مجبوری به خاطر بچت بمونی و روی نحسشونو تحمل کنی 

درکت میکنم بخدا  بدترین روزهای عمر آدمه  بعدشم مجبوری به خاطر بچت بمونی و روی نحسشونو تح ...

اره واقعا من سه بار دیگ هم بخشیدمش ولی همیشه ته قلبم میسوخته الان ک فک کنم دیگ دیوانه بشم

اسی این پدرسگ بازم خیانت می‌کنه  کسی ک تا الان گوه خورده بازم میخوره  ولی نمی‌فهمم میخوا ...

اره زیاد قسم خورده زیاد بهم خیانت کرده یدفع حامله بودم ک بخشیدمش یبارم هنوز بچم شیر میخورد ک بخشیدمش اینبار عجیب التماس کرد نه ک بگم دلم برا اون سوخت دلم برا پسرم سوخت ک وقتی گفتم بریم گفت مامان  دوست دارم همه اسباب بازی هامو با خودم بیارم گفت پتومو ببریم ...فقط بخاطر دوتا بچم موندم 😢😢😢😢

اره زیاد قسم خورده زیاد بهم خیانت کرده یدفع حامله بودم ک بخشیدمش یبارم هنوز بچم شیر میخورد ک بخشیدمش ...

اسی کاش هرگز بچه دار نمیشدی 

این مرد هرگز دست از کثافت کاری هاش بر نمی‌داره

شوهرکه خیانت کرد یابایدطلاق گرفت یابعدازکلی معذرت خواهی یه امتیازبزرگ ازش گرفت مثلاحق طلاق،بنام کردن خونه یاماشینو....بعدشم خخخخیلی جدیترودقیقترشدتوکارشکه دیگه ازاین غلطانکنه

البته بایدحتماخانومابه خودشونم برسن توخونه شادباشن انگارنه انگارکه وجوداون بیشعوربراش مهمه😉میدونمامهمه امابایدخودش اینطوری فک کنه که نیس😄خودم تومراحل اولیه تشخیص خیانتم ،وای به حالش اگه درست باشه شکم