یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
عزیزم از خودم حرف نمیزنم که کانالای معتبر کنکور رو دارم و حرف مشاورارو زدم و این ک گفتی قبولیا بیشت ...
پس سخت شدن تاثیر گذار نیست، و چه بسا که بهتر.
کانال ها برای این میگن که خودشون آموزش شون خوب نبوده، و ی سری موج های دیگه....
من دختر ****م امسال کنکور داد، تراز کلش 9800 شد، میگفت نسبت به آزمایشی ها آسون تر بود و حتی نسبت به سال قبلش که کنکور داده بود
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
منم این شرایط تجربه کردم و الان گذشته و رشته دلخواه همو سال بعدش رفتم.
سلامتی تون مهم تر.
موففق باشید.
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
جالبه! این اولین رضایتی هست که دارم میبینم دخترعموتون از چه منابعی استفاده کرده بوده و چجوری درس خو ...
فقط ریاضی و فیزیک داداش بزرگم بهش کمک کرد.
بقیه دروس شیراز آزمون آزمایشی شرکت کردند.
کتاب هاشون تست بود، میپرسم چه تستی بود. میگم بهتون.
رشته ایشون تجربی هست.
شما چطور!؟
و اینکه اینم بگم مدرسه تیزهوشان بود.
ممنونم از وقتی که گذاشتید میشه بگید رشته تون چیه البته اگه اشکالی نداره
مدرسه تجربی بودم.
دانشگاه دولتی حقوق خوندم(چیزی که علاقه داشتم)
مرسی منم تجربی اووه کلا پس خوش ب حالشون من کلا پایم ضعیفه و مدرسمم کاملا عادی بود دولتی درس ...
اصلا مهم نیست قشنگم.
نگران نباشید.
منم شرایط شما چند سال پیش داشتم، ولی گذشت.
و حتما مراقب خودتون باشید روحی و جسمی.
خانواده فوق یک هفته جیغ جیغ کنند و تمام