2777
2789
عنوان

امان از خانواده...

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 42 پست
عالیه بهترینارو براتون ارزو میکنم

زنده باشید.

ممنونم از شما.

همچنین گلی جان

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
اصلا مهم نیست قشنگم. نگران نباشید. منم شرایط شما چند سال پیش داشتم، ولی گذشت. و حتما مراقب خودتون ...

ممنونم ازتتت واقعا اروم تر شدم😍😘

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشید. ممنونم از شما. همچنین گلی جان

💚

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
ممنونم ازتتت واقعا اروم تر شدم😍😘

خداروشکر. الحمدلله رب العالمین

اگه مشکلات خونمون بزاره و یادم بمونه.

یک هفته پیام میدم بهتون که از این شرایط خارج بشید.

بازم میگم نگران نباشید.

یا حق

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
خداروشکر. اگه مشکلات خونمون بزاره و یادم بمونه. یک هفته پیام میدم بهتون که از این شرایط خارج بشید. ...

مرررسی واقعااااا😍😍😍

انشالله همیشه در ارامش باشین

اخه دارم باهاشون زندگی میکنم هنوز هیچی نشده تیکه میندازن بهم وای ب ساعتی ک درصدامو ببینن شما جا من ...

منم همین شرایط رو گذروندم با صبر و بی تفاوتی خدا روشکر گذشت

دختری با روح بنفش💜 

منم همین شرایط رو گذروندم با صبر و بی تفاوتی خدا روشکر گذشت

دیدم کارناممو😂  خراب کردم ولی خوب هر چی میخان بگن

بگن

دیدم کارناممو😂  خراب کردم ولی خوب هر چی میخان بگن بگن

سلام قشنگم.

انشاءالله حالتون خوب باشه.

از دیروز هرکاری کردم باهاتون ارتباط بگیرم نشد، خیلی عجیب بود برام... و از صبح هم همینطور بودم.....

الاان در چه حالی هستید!؟

خوشحالم که روحیه تون بهتر گلی جان.

چقدر زود بیدار شدید!!! من چند وقت تنبل شدم فقط میخوابم، اینقدر دلم میخواد پنج و نیم اینا کلا بیدار بشم

سلام قشنگم. انشاءالله حالتون خوب باشه. از دیروز هرکاری کردم باهاتون ارتباط بگیرم نشد، خیلی عجیب بو ...

سلام عزیزم مرسی از پیگیریت زیبا

قربونتون بله خداروشکر بهترم ولی خوب هی تیکه میندازن 

سلام قشنگم. انشاءالله حالتون خوب باشه. از دیروز هرکاری کردم باهاتون ارتباط بگیرم نشد، خیلی عجیب بو ...

گلم من کلا تا صبح بیدارم بعد وقتی همه ملت بیدار میشن من میخوابم😂

گلم من کلا تا صبح بیدارم بعد وقتی همه ملت بیدار میشن من میخوابم😂

این خیلی بده عزیزم، سعی کنید تایم خوابتون به مرور تنظیم کنید.

و برای تییکه و کنایه هام: روی کاغذ بنویسید، و هرچی دلتون میخواد در جوابش بنویسید و بسوزونید، یا ریز ریزش کنید. خیلی خوبه اینکار

این خیلی بده عزیزم، سعی کنید تایم خوابتون به مرور تنظیم کنید. و برای تییکه و کنایه هام: روی کاغذ بن ...

جدی حتما امتحانش میکنم