2777
2789
عنوان

دخترخالم امروز بهم تیکه انداخت خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 129 پست
خانواده  التبه من که پارتی نمیرم ولی یه کافه رفتن شده برام ارزو

بعضی وقتا به خانواده ها حق میدم. 

البته کافه رفتن با دوست اشکالی نداره.

ولی یه سخت گیریا رو حق دارن ، چون دخترا احساسی هستن و پسرا خطرناک و بیرحم ، البته بلانسبت خوبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا بی‌شعور بودن دختر خاله شماهم ببخشید احمق بوده آخه یه مسئله اینجوری چه ربطی به محل کار شخص واره حالا هرچقدر هم که توهین کرده باشن نهایتش جدا شدنه .اینجوری که بدتر خودشو خار و خفیف کرده

همونجا مرده قلبش گرفت ب خودمون اومدیم دیدیم امبولانس اومده طرف سکته کرده از بدش نگم براتون ک چ استر ...

استارتر چه انتقامی میگیرین تو و دختر خالت. بیاین برای من خواهری کنین میخوام دهن یکی رو سرویس کنم 🙈

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

همونجا مرده قلبش گرفت ب خودمون اومدیم دیدیم امبولانس اومده طرف سکته کرده از بدش نگم براتون ک چ استر ...

الان دختر خالم همش اون جریانو یادم میاره بهم میگه تو  اون پسره(رل قبلیم)باعث بدبختیم شدین اون پسره با سینا اینا بد بودن خواستن از طریق من زهرشو بریزن اگه اون کارو نمیکردیم وضعم اینجوری نمیشد

الان دختر خالم همش اون جریانو یادم میاره بهم میگه تو  اون پسره(رل قبلیم)باعث بدبختیم شدین اون پ ...

مگه الان وضع دختر خالت چطوره؟ خوشحال و خوشبخت نیست؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

الان دختر خالم همش اون جریانو یادم میاره بهم میگه تو  اون پسره(رل قبلیم)باعث بدبختیم شدین اون پ ...

هنوز دل داره واسه اون پسره 

بهش بگو خجالت بکش تو الان زن مردمی نمیترسی شوهرت بفهمه؟؟

بشین زندگیت و کن تا وضعت از این بدتر نشده

🌸🌸

آخ آخ بیچاره مرد؟

با این حرکت ثابت کردین وصلت اشتباه بوده دخترخالت خیلی خام و بچه بوده