2777
2789
عنوان

دخترخالم امروز بهم تیکه انداخت خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون بهم گفت بازاری جماعت  ابرو براش خ مهمه

ب دختر خالت بگو این پسره دیگه برات شوهر نمیشه 

بیا بازار ابروی طرفو ببر 

بعد منم ب دخترخالم گفتم این حرفارو سن خودمم خ کمتر از همشون بود دخترخالم جو گیر شد دو روز بعدش از این پسره ادرس گرفتیم دقیق اومدیم بازار دم مغازه پدر پسره

پاشم برم ظرفا رو بشورم ک داری تگه تکه تعریف میکنی 

گردگیری عیدتم انجام بده  حالا حالاها هستیم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اینجا باید پدر دختره از دخترش دفاع میکرد و خود دختره غرورشو حفظ میکرد  نه با خواهش و اینا بگه ب ...

دقیقا. خواهش کردن فقط آدمو کوجیک میکنه. میدونم واسه یه عاشق سخته ولی زوری که نمیشه

بعد اون بهم گفت بازاری جماعت  ابرو براش خ مهمه ب دختر خالت بگو این پسره دیگه برات شوهر نمیشه&n ...

بچه هاباجزییات تعریف نکردم زودتر تموم شه خلاصه رفتیم دم مغازه مرده ب مرده بدو بیراه گفتیم ک عقده های کاراشو  وبی احترامی ک کردن خانوادشو جبران کنیم

همونجا مرده قلبش گرفت ب خودمون اومدیم دیدیم امبولانس اومده طرف سکته کرده

از بدش نگم براتون ک چ استرسی ک نکشیدیم

خلاصه بعد اون جریان ابنا دیگه کلا کات پسره رفت بادخترعموش ازدواج کرد دخترخاله منم شوهر کرد

بچه هاباجزییات تعریف نکردم زودتر تموم شه خلاصه رفتیم دم مغازه مرده ب مرده بدو بیراه گفتیم ک عقده های ...

مرده یعنی پدر پسره؟

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆