2777
2789
عنوان

باوجود دعواهای بسیار باز شوهرم به خواهرش زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 76 پست
مشکل میدونی چیهمشکل اینه شوهرم اونا رو قدیسه میدونهوقتی پشت تلفن میگن به فلانی سلام برسون،میگه وای ع ...

تو هم برعکس با غر زدن مدام فقط خودت رو از چشم شوهرت داری میندازی....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز اتفاقا من شهر غریب هستمولی کسی که بخواد ضرر برسونه میرسونه

درسته ضرر میرسونه ولی وقتی ارتباط کمتر باشه ضرر هم برای شما کمتر میشه.

و اینکه طبق تحربه میگن اصلا به شوهرت اعتراض نکن که چرا به خواهرش زنگ میزنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سلام 

به نظرم شما چند وقت بی محلی کن 

سر شوهرتون یه روز ب سنگ روزگار میخوره

شوهر من و با خاهرش جونشون و واسه هم میدادن الان دیگ اصلا خونشونم حتی نمیریم 

خودشون کم کم متوجه میشن تنها کسی ک براشون میمونه زن و بچشونه🤗

البته برای ما فرآیندش نزدیک ۸ سال طول کشید😂

ولی می ارزید صبرم

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞
مشکل اینجاست تا عید نمیبینمش

تو زندگی فقط به فکر ِ اینی که پشت خواهرشوهرت رو به خاک برسونی ؟! با این حرفات و دقیقا این جمله که ریپلای زدم و ....

من حق رو به همسرت میدم

شما خیلی بچه و لجباز هستی

زندگی مشترک جای بچه بازی نیست وگرنه میدون جنگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهرتون کار درستی نگردهاما من یک چیز بگم من خودم۱۰ سال خواهرشوهرم و با داداشم فوق العاده صمیمی هستیم ...

واقعا چرا باید  عروس الکی بد خواهرشوهر و مادرشوهر و ... رو بگه... :( خیلی جو بدیه... 

حالا واقعی بگن ی چیز. ولی الکی بگن ک پیش شوهره خوب بشن. ک چی بشه واقعا.... مرد واقعی ک هیجوقت بد نمیشه با خونواده ش مگه اینکه اونم خاله زنک باشه.. 

زن اهل زندگی هم بنظرم انقدر باید سرش ب زندگی خودش و دلبری های خودش گرم باشه ‌ ک براش اهمیتی نداشته باشه واکنش ها و.. و بنظرم بهتره مرد تو خونواده خودش‌‌ پشت خانومش باشه و پیش خانومش  پشت خونواده ش. ک دعوا و داستان درست نشه . ادمیم. دیگه اومدیم زندگی کنیم چند صباحی ک هستیم و ب هم تلخ نکنیم. 

خرم آنکس ک در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نه اصلااتفاقا رابطمون هم خوب بوده نسبت به بقیه خواهراشمن میگم باید یه گلایه ای گوشزدی میکرد تا اوناه ...

ارزشو باید شعور خودشون بکشه که بدن 

مشکل تو رفتار خواهر شوهرت نیس

دلخوریت از شوهرته

راجب زنگو این داستانا گلگی نکن 

فقط کم کم با هر قلقی که ازش می‌شناسی بهش بفهمون ازت توقع داشتم خودت نمونیو تو پشتمی توقع داشتم دلخوریتو نشون بدیو اینا

تو مطمئنی بنا به خواست خواهرای دیگش ادت نکرده؟

این کاربری دست چهار نفره چرا چهار نفر؟ چون حریم شخصی بین ما چهار تا بی معنیه 

یعنی باید قطع ارتباط کنه چون تو گروه عضوت نکردن؟! خب خودشم لفت داده ولی تلفنی حرف زدن با خواهرش چیز ...

شوهرش خودش لفت نداد این بجای شوهرش ازگروه لفتش کرد 😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

تو زندگی فقط به فکر ِ اینی که پشت خواهرشوهرت رو به خاک برسونی ؟! با این حرفات و اینکه میگی متاسفانه ...

هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." چه قشنگ بود جمله تون

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بخدا ما باتموم بی وفایی برادرم زن و بچشو رو تخم چشامون میزاریم ولی

من برادرم میخواد ازدواج کنه ترس وحشتناکی از عروسا دارم ... همیشه کلی گریه میکنم ازین که نکنه ازدواج کرد زنش بگه با خواهرت و مادرت در ارتباط نیاش و واقعا این اتفاق بیفته؟ دلم براش یذره میشه ...😔از بچگیم هواشو داشتم از خودم گذشتم که داداشم واسه دو دقیقه هم که شده خوشحال باشه ، امیدوارم هیچ موقع خواهرشو فراموش نکنه 😔

کاملا حق‌ با شماست 

شوهرت باید با سرسنگین شدن، و رفتار سردش با خواهرش بهش بفهمونه اگه داداش رو میخوای باید زنش رو هم محترم بدونی (البته اين در صورتیه که شما بی احترامی نکرده باشی) 

زن و شوهرن که در نهایت برای‌ هم میمونن و باید همه جوره هوای‌ همو داشته باشن