2777
2789
عنوان

دخترخالم امروز بهم تیکه انداخت خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 129 پست
دوتا دختر رفتین دم‌مغازه ی پدره گرد و خاک راه انداختین  چقد طلبکارید

بخاطر اینکه فکر کن زن عموی پسره چ صنمی داشت ب خالم اینا زنگ زده بود گفته بود گدا گشنه؟؟؟

اونا چرا طلبکار بودن؟تا پای نامزدی رفتن بد کشیدن کنار 

طلبکار نباشبم؟واقعا حالتون خوبه؟

الان دختر خالم همش اون جریانو یادم میاره بهم میگه تو  اون پسره(رل قبلیم)باعث بدبختیم شدین اون پ ...

دختر خالت خودش عقل داشت نباید این کارو میکردید مجبورش که نکرده بودین

ولی خدایی با چه رویی این کارو کردین تو کفتونم

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دختر خالم همش اون جریانو یادم میاره بهم میگه تو  اون پسره(رل قبلیم)باعث بدبختیم شدین اون پ ...

میگفتی خوب قبلش  کل اقوامش زنگ میزدن فحشکاری میکردن که

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

دخترخالت اندازه یه ماش هم غرور نداره؟؟؟؟ 

یکی با من مثل خواهر یا زن عموی اون حرف بزنه تا قیامتم بیاد التماس ازش نمیگذرم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
دخترخالت اندازه یه ماش هم غرور نداره؟؟؟؟  یکی با من مثل خواهر یا زن عموی اون حرف بزنه تا قیامت ...

چ میدونم الان بعد ده سال اون زجرایی ک خانواده پسره دادنش یادش رفته  از بس احمقه

فکر کن زن عموش ک هم سن و سال خودش بود برگشت کلی ب مادرش بد وبیراه گفت خودشون نامزدیو بهم زده بودن خودشون هم مدعی بودن کلی دعوا و جنگ اعصابو..

بخاطر اینکه فکر کن زن عموی پسره چ صنمی داشت ب خالم اینا زنگ زده بود گفته بود گدا گشنه؟؟؟ اونا چرا ط ...

خب ب همون زن عموعه زنگ میزدید حرفاتونو میزدید 

دخترخالت خیلی خودشو کوچیک کرد پاشده رفته دهن ب دهن باباعه گذاشته اصلا دور از شان یه دختره 

نامزدی بهم خورد فدا سرش دنیا ک ب آخر نرسیده بهرحال رضایت بزرگترا هم‌مهمه 

😑 
وایییی 😂 اولا که پسر خودشم خراب بوده که تو پارتی بوده  دوما که دوست پسرت با اونا خصومت داشت؟ ...

نمیدونم والااا

ولی اگه اون شیرمون نمیکرد عمرا اگه پا میشدبم از رشت راه میوفتادیم تهران و..

همونجا مرده قلبش گرفت ب خودمون اومدیم دیدیم امبولانس اومده طرف سکته کرده از بدش نگم براتون ک چ استر ...

چقد اون دوست پسرت ادم اشغالی بوده که به تو گفته چون طرف بازاریه ابرو براش خیلی مهمه وتو چقد بدذات بودی که رفتی به دختر خالت گفتی رفتین یارو رو بیچاره کردین عجب اشغالهایی هستین شما ،پدر پسره حق داشته که با شماها وصلت نکنه شماها همتون از یه قماشین چه تو چه دخترخالت ،بنیادتون مردم ازاره عجب