2777
2789
عنوان

دخترخالم امروز بهم تیکه انداخت خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده ای بودن بهتر از خونه خراب کن بودنه

باشه برو بیرون

اینکه کس و کارتو این شرایطو داشتن ب من ربطی نداره داری عقده ی اونارو سر من خالی میونی خ زرتگی عقده هاتو سر اونیرک باید خالی کن

ببین گمشو عقده ای گداگشنه،پدر پسره پولدار یوده شماهم دلتونو صابون زدین براپولاش😏اخییی نگرفتن دخترخا ...

باشه 

دلت خنک شد اروم شدی؟؟

اگه ن اشکال نداره تاپیکو قفل نمیکنم هرچقدر دلت میخواد فش بدی تا اروم شی 

بعد ی کیلو شیرینی بگیر باخودت اشتی کن💋

خودتو بزار جای خواهر پسره اگه یه دختر با ابروی خونوادت اونم تو محل کارش این کارو می کردی می رفتی ناز ...

آهان اونوقت بیای خاستگاری یه دختر و نشون بذاری و بعد ول کنی بری کلی هم توهین کنی اونم  خودت بماند فامیلای بی ربطتت زنگ بزنن حرف بیخود بزنن خیلی اوکیه و مشکلی نداره؟

من اگر آدم با آبرویی باشم اونقدر بی فرهنگی نمیکنم که کسی بیاد دم مغازه ام اعتبارم و ببره زیر سوال

🌸🌸

از اول با شوهرش مشکل داشت ولی خب بازم داره درحق شوهرش بد میکنه تو این ماجرا ادم بی گناه فقط شوهر ا ...

خدا تقاص شوهرش  یگیره ازش 

معلومه تا شنید یارو داره طلاق میگیره فیلش یاد هندوستان کرد

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک