2777
2789
عنوان

دلم گرفته

57 بازدید | 8 پست

بچه ها من دیگ کمتر از یه ماه دیگ بچه م بدنیا میاد بعد ازون ور همسرم هی میگه به کیا می خوای بگی بیان بیمارستان من مادرم فوت شده خواهرمم اینجا نیست اما تلاشش رو می کنه واسه روز زایمانم شهرمون باشه زنداداشمینام هستن گفتن میان خودش یه عمل دماغ داشت شکستگیا نه زیبایی کل خانوادش بیمارستان بودن عمل سر جمع یه ربعم نشد منم گفتم به بابام اطلاع میدم دیگ با باقی کار ندارم انقدر بهم سر این موضوع استرس میده هی میگه من می خوام رو پای خودت باشی بخدا از اول بارداریم تا همسن الانش همیشه اشپزی رو خودم کردم تمیز کاری خونه رو خودم کردم هیم منت میزاره سرم که کمک کرده ولی تو این ۹ ماه ۲ بار بیشتر جارو برقی نکشیده حتی خونه مادرشم رفتنی باز خودم ظرفارو شستم اصلا تنبلی نکردم یه دو روز بعد زایمانمم حق استراحت ندارم یعنی من 😔😔 بخدا انقدر کار انجام میدم خودم کارامو می کنم همه میگن بسته دیگ چقدر کار می کنی ولی من نکنم کی بکنه حتی می بینه دارم دستمال میکشم یه نمیاد از دستم بگیره بکشه 

چی بگم دنیا خیلی عوضیه خیلی منم دیگ خسته شدم از همه چی

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم برا روز زایمانت یه ماما همراه بگیر که کنارت باشه 

بعدشم ک حتما ابجیت میتونه چند روز پیشت باشه وقتی میبینی شوهر و خانوادش درک ندارن خودخوری نکن سعی کن رو پای خودت باشی ولی استراحت یادت نره مصلا بزار یه روزم که شده ظرفا کثیف بمونه یا خونه نا مرتب اگه اعتراض کرد بگو نمیتونی و کمکت کنه

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
عزیرم برا روز زایمانت یه ماما همراه بگیر که کنارت باشه  بعدشم ک حتما ابجیت میتونه چند روز پیشت ...

اره میگیرم میان زنداداشامم هستن خالمم گفته هستش این می بینه من اطرافیانم به فکرمن می ترکه

اره میگیرم میان زنداداشامم هستن خالمم گفته هستش این می بینه من اطرافیانم به فکرمن می ترکه

خودتم مقصر بودی عزیزم باید از اول بارداریت حسابی ناز میکردی و خودتو مینداختی تا الان انقد توقع بالا نداشته باشه 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
خودتم مقصر بودی عزیزم باید از اول بارداریت حسابی ناز میکردی و خودتو مینداختی تا الان انقد توقع بالا ...

چون دانشجو بودم ترسیدم خودم رو ناز کنم نزاره برم داشنگاه