2777
2789
باید ۱۲ قطره بدی .من همیشه دو برابر میدم .هر چهار ساعت بده . این تب سنجا دقیق هستن .دستمال نمدار بز ...

ممنونم گلم‌چشم،،،الان ۱۲قطرش میشه یک سی سی کامل اشکال نداره؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم‌چشم،،،الان ۱۲قطرش میشه یک سی سی کامل اشکال نداره؟؟؟؟

ن دیگه اگه شمردی ۱۲ قطره میشه یک سیسی بهش بده .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه که شیر بخوره تبش بالاتر میره

دمای خونه خنک‌ هست تو نت دیدم گفتن شیر بخوره از ادار دفع کنه و تقویت میشه بدنش نمیدونم اول تجربه امه شوهرمم خابه بیخیاله منم اول بچه امه تجربه ندارم😞

زیر بغل اخه دهنشو باز نمیکنه

ببین الان بچه کوچیک داری برو از این تب سنجا که دکترا دارن بخر قیمتش ۴۵۰ هست دیگه راحتی سریع میگیری رو پیشونیش .خیلی دقیقه .حتما بخر

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببین الان بچه کوچیک داری برو از این تب سنجا که دکترا دارن بخر قیمتش ۴۵۰ هست دیگه راحتی سریع میگیری ر ...

هی خواهر شوهرم هزینه نمیکنه همین دیجیتالی رو هم با دعوا خریدم

هی خواهر شوهرم هزینه نمیکنه همین دیجیتالی رو هم با دعوا خریدم

پس یه دونه جیوه ای بگیر .اونا هم دقیق هستن خیلی هم ارزونن 

میخام بدونم‌دقیقا اینا یا ن عزیزم اخه میترسم دقیق نباشه و‌بچم تب داشته باشه نفهمم

عزیزم همیشه دست بزن پیشونی  شکم و دست پای بچه غیر تب سنج تب یه داغی خاصیه. بیشتر پیشونی نشون میده. خودت کم کم یاد میگیری. انشاالله که پیش نیاد ولی هرمادری اینارو باید تجربی یا بگیره . تب سنج هم یاد بگیر. 

من دست بزنم پیشونی هر شخص از اون دمای خاص بدنش میفهمم تبه یا نه چون زیاد چک کردم. مداوم دست بزن . اگر دماش ملایم پس طبیعی اگر داغه تبه. کم کم دستت میا. من خودم در بچه هام کمی بروفن میدادم زودتر تب رو قطع میکرد