2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیم بهش اضافه کن .مثلا اگه ۳۷ .۳ هست در واقعه دمل ی بدنش ۳۷.۸ هست.بهش پاراکید بده

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

عزیزم‌اگه تب سنج از ۳۸ رد بشه وعدد بالاتری نشون بده یعنی تبش خیلی بالاست اگه باقطره ی استامینوفن کم ...

میخام بدونم‌دقیقا اینا یا ن عزیزم اخه میترسم دقیق نباشه و‌بچم تب داشته باشه نفهمم

عزیزم نیم بهش اضافه کن .مثلا اگه ۳۷ .۳ هست در واقعه دمل ی بدنش ۳۷.۸ هست.بهش پاراکید بده

پاراکید میدم‌چون غلیظه نمیدونم‌چقدر بدم شش کیلو بچم ،،،ی سی سی کامل میشه مثلا ده قطره

دختر منم امروز واکسن ۶ ماهگی زدن حالش خوب بود ظاهرش ولی متوجه شدم ساعت ۲ تب داره تب سنج امتحان کردم ۳۸ و ۸ بود خیلی گریه میکنم  دست پاش با پارچه نم دار  خیس کردم رو بدنش میزارم استامینوفونم دادم بهشم شیر میدم امیدوارم پایین بیاد 😞

کف پاهاشو .شکمشو سرشو کف دستاشو‌چک کن اگر گرم تر از حد معمول بود واسه خاطر جمعی قطره بده 

وقتی واکسن میزنی تو قطره رو به بچه بده سر ساعت و تب داشته باش چه نه

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!