پرگلییم مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 عنوان درمان یوبست حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست بگیددوستان خسته شدم هرچی میخورم رودلمه پایینترنمیرن معده ام کارنمیکنه سردردمیگیرم ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭 1402/05/20 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_۹۰ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1819 خشک میخورم خیس هم میکنم صبح میخورم اصلاتاثیرنمیزاره برام نمیدونم چرا خب به جاش هفت تا آلو بخار خیس کن جواب میده. شبا سالاد سبزیجات آبپز بخور، کم غذا بخور.
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9426 اره چیطو فکر کردم طبیعی بودیخواستم بگم دچار بواسیر نشدی؟ تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
اقدس_بی_دسته عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 4492 فکر کردم طبیعی بودی خواستم بگم دچار بواسیر نشدی؟ چرا من از قدیم داشتم و دارم و باهاش کنار اومدم دیگه
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 دمیترون میخوری؟ ارع گلم ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 خواهشا یبوست رو به هر روشی که شده درمان کنید . من الان یکساله که زایمان کردم ولی هنوز عوارض یب ... من ازبس زورزدم ی جوش دراوردم باعث خونریزی شد ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
تن_ها_۱ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 2225 چرا من از قدیم داشتم و دارم و باهاش کنار اومدم دیگه واسه بواسیر فقط کپسوول روهمورین وشیاف هموروئید
آهو1235 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 ارع گلم ولش کن. سه روزه از یبوست خلاص میشی. یه کپسول ویتالاکت هم دکتر تو بارداری بهم داد. هرروز راحت دفع داری. هم تقویتی هم یبوست نمیشی
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 صابون پهلوی از عطاری بگیر اندازه یه چوب کبریت ازش برش بزن به کره یا روغن بمال شیاف کن. پنج دقیقه نشد ... حامله ام مشکلی نیس؟؟ ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اقدس_بی_دسته عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 4492 واسه بواسیر فقط کپسوول روهمورین وشیاف هموروئید کپسول وشفاف واسه چی خوبه چیکار میکنه من فقط شکمم باید نرم کار کنه
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 خیلی بده وای داغونم کرد با میوه و آب و سبزیجات وسر میکنم ولی حتما برو دارخونه شربت ملین بارداری بگی ... هردوتاروباهام بخورم ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9426 چرا من از قدیم داشتم و دارم و باهاش کنار اومدم دیگه بعداز زایمان چجوری درمان کردین؟؟؟ تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
اقدس_بی_دسته عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 4492 حامله ام مشکلی نیس؟؟ ببین فقط الو بخور و چیزای ماین کار دیگه نکن الان بارداری
پرگلییم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3560 خیار و ماست قبل از ناهار بخور یا سالاد خیلی خوبه امتحان کردم خواهرجان 😑 ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭