2777
2789
عنوان

درمان یوبست حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاملم. هفته بیست و هشتم. هفته های پایین‌تر مثل تو شده بودم. اینطوری خلاص شدم. از مقعد شیاف کنیا

شیاف پروژسترون دکترداده بخاطربچه...اوناروهم مصرف میکنم اصلاروم فشارنمیارن لعنتیا

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
روزی دوتا باید بخورین اسم کپسول رو تو گوگل سرچ کنید نوشته چجوری مصرف کنید من دوسال پیش استفاده کردم ...

فک کردم مثل ویتامین eباید تو مقعد خالی شه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اره خارش وسوزش چیه من از درد مینشستم باصدای بلند گریه میکردم فک کنم یکی دوماهه خوب شدم دقیق یادم نیس ...

من شیاف زیاد برام جالب نبود 

الان من باردارم اینقدر استرس زایمان و بعدش دارم چون خییییلی درد کشیدم بعداز زایمان از الان دارم تحقیق میکنم 

ان شالله خوب باشه کپسولش

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!