2777
2789
عنوان

لطفا یه دقه بیاین خانومای آشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 53 پست
یه چیز باریک تر از اون نه

آخه من همینجوری مشکوک به عفونت هستم 

نمیتونم اینکارو بکنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه من همینجوری مشکوک به عفونت هستم  نمیتونم اینکارو بکنم

یه سری ورزش ها هست فک کنم میگن کگل واسه این مشکل بزن تو نت ببین چطوریه منم اینجا شنیدم

هعی خدا                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری ورزش ها هست فک کنم میگن کگل واسه این مشکل بزن تو نت ببین چطوریه منم اینجا شنیدم

آخه من از چند نفر شنیدم تو همینجا که میگفتن این ورزشا اصلا تاثیری نداشته براشون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
باید یجور باشه ببخشید تحریک بشی.. آماده باشی برای شروع.. حالا ب تایم زیاد دقت نکن هر کسی یجوریه.. ...

دیلاتور چیه گلم؟! 

منم انجام ندادم فقط اینجا شنیدم گفتم شاید تاثیر داشته باشه

هعی خدا                             

منم انجام ندادم فقط اینجا شنیدم گفتم شاید تاثیر داشته باشه

آها ممنون 

منم شنیده بودم ولی دقیق نمیدونستم که دارمش یا نه 

آخه خیلی میترسم 

نمیدونم چرا 

حس میکنم از ترس زیادمه که نمیتونم انجامش بدم 😔

دیلاتور چیه؟! 

ی وسیله شبیه ساز ا.ل.ت.. از سایزی ک بتونه وارد بشه باید بسازی تا برسه ب سایز شخص مورد نظر

ممکنه از گوش پاک کن شروع بشه حتی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگ شدید باشه کگل تاثیر نداره گلم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگ شدید باشه کگل تاثیر نداره گلم

Ok ممنونم 🌹