2777
2789
عنوان

لطفا یه دقه بیاین خانومای آشپز

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 53 پست
بله عزیزم

الان یه 7 8 ماهی از ازدواجم میگذره ولی حاضر نشدم انجامش بدم احساس میکنم نمیتونم خیلی میترسم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم واژینیسموس یعنی انقباض غیر ارادی عضلات واژن حین نزدیکی.. حالا ممکنه برای یک نفر در حد سوزش با ...

خود طرف متوجه این انقباضات میشه؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه 7 8 ماهی از ازدواجم میگذره ولی حاضر نشدم انجامش بدم احساس میکنم نمیتونم خیلی میترسم 

یعنی مراحل اولیه رو رفتین (معاشقه و آماده سازی و..) بعدش نشده؟

درد دارین؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منم این مشکلو داشتم در حدی که جیغ میزدم و گریه میکردم...خیلی ببخشید ولی من یه چیز باریک و میکردم داخل تا عادت کنم

هعی خدا                             

ن گلم بصورت درد حس میشه

یا سوزش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اگه بزارم 8 ساعت خیس بخوره کمه؟؟؟  

بايد ٢۴ ساعت بذاری خیس بخوره

تازه من بیشتر هم میذارم خیس بخوره چون بهتره

نخودش هم حتما باید خام باشه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
یعنی مراحل اولیه رو رفتین (معاشقه و آماده سازی و..) بعدش نشده؟ درد دارین؟

من اصلا نمیدونم این مراحل چجوریه 

ما کلا خیلی طول بکشه سر یه رب تمومش میکنیم 

ولی یه جا خوندم نوشته بود برا معاشقه قبلش حداقل نیم ساعت وقت لازمه من خودم گیج شدم اصلا نمیدونم این مراحلی که میگن قبلش باید باشه چی هست چجوریه 

منم این مشکلو داشتم در حدی که جیغ میزدم و گریه میکردم...خیلی ببخشید ولی من یه چیز باریک و میکردم داخ ...

مثلا چی؟؟؟ 

عفونت نگرفتین؟؟؟ 

من اصلا نمیدونم این مراحل چجوریه  ما کلا سر یه رب تمومش میکنیم  ولی یه جا خوندم نوشته بو ...

باید یجور باشه ببخشید تحریک بشی.. آماده باشی برای شروع..

حالا ب تایم زیاد دقت نکن هر کسی یجوریه..

ولی اگ تو مرحله د.خ.و.ل مشکل داری

اگ سوزشه از لوبریکانت استفاده کنید

اگ درد داره بایدبا دیلاتور تمرین کنی

آها ممنونم 😚🌹🌹

نخود و یه شب تا صبح بزار خیس بخوره من یکم عدس هم میزارم خیس بخوره چند دفعه هم آبشو عوض کن بعد با پباز سیر فلفل دلمه جعفری و ادویه دلخواه بنداز تو چرخگوشت بعذش بزار بکم استراحت کنه و سرخ کن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
باید یجور باشه ببخشید تحریک بشی.. آماده باشی برای شروع.. حالا ب تایم زیاد دقت نکن هر کسی یجوریه.. ...

دیلاتور چیه؟! 

نخود و یه شب تا صبح بزار خیس بخوره من یکم عدس هم میزارم خیس بخوره چند دفعه هم آبشو عوض کن بعد با پبا ...

ممنونم