2777
2789
عنوان

چند تا دوست دارین؟

216 بازدید | 11 پست

ادم اجتماعی هستین؟

من خودم اجتماعی نیستم و سر صحبت اصلا باز نمیکنم بضی وقتا احساس تنهایی میکنم ولی دنبال ارتباط با کسی نمیرم

تقریبا هیچ دوست صمیمی ندارم سالی یکبار اگ جایی همو ببینیم سلام وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ۸ تا تو سایت خیلی دوسشون دارم😁 ۲ تا صمیمی 😁

گاهی دلم میخاد زنگ بزنم یکی درد ودل کنم ولی میبینم هیشکی ندارم

البته مامانم و آبجیم هستن ولی اونا غصشون میگیره دیدی ی موقع ی دعوایی داری بعد حل میشه بینتون اما اگ پیش بقیه تعریف کرده باشی تو یاد اونا میمونه برا همین دوست داشتن خوبه چون فقط یک شنونده هست

من رسیدم و سنگین ترین ضربه زندگیم رو از دوستم خوردم ک واقعا رو دوستیش حساب میکردم

کلاس نقاشی یا باشگاه ورزشی برو  یکی دو تا دوست واسه خودت حداقل در حد تماس تلفنی پیدا کنی یا یه وقتی با هم بیرون برین منم دوستی ندارم  میگم کلاس چیزی برم تو اجتماع یکم فعال تر باشم  بعدش دوست رو ما حدش رو تعیین میکنیم لازم نیس زیاد رو بدیم