2777
2789

نه بی احترامی نیست هرچی راحتی میتونی بپوشی

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلابیب دارم فقط موقع اربعین میپوشم خیلی راحته

من جلابیب ندارم متاسفانه الان هزینه خریدش هم ندارم... چادر ملی دارم و یه عبای خیلی گشاد... ما چون با موکب میریم زیاد پیاده روی نداریم، نهایتا ۲-۳ساعت. گفتم بپرسم تو همین پیاده روی کوتاه چی بپوشم بهتره؟ وگرنه تو خود کربلا اون چندروزی که هستیم فقط چادر سر میکنم

من جلابیب دارم، موقع اربعین سر میکنم 

کسی عبا بپوشه بی احترامیه؟؟؟ مرسوم نیست اون زمان؟

غیر اربعین کربلا رفتم خانمای عرب خیلیاشون عبا پوشیده بودن، میخوام بدونم اربعین هم مرسوم هست زائرا بپوشن؟

هرچی راحتی بپوش کی گفته بی احترامیه

والا بعضیا زیر پستتی مربوط به اربعین میگن عربا بد میدونن و بی احترامیه بهشون اگر هرچیزی غیر چادر بپوشی🤦🏻‍♀️ منم دو دل شدم گفتم بپرسم...

کسی عبا بپوشه بی احترامیه؟؟؟ مرسوم نیست اون زمان؟ غیر اربعین کربلا رفتم خانمای عرب خیلیاشون عبا پوش ...

بی احترامی که نیست 

چون حجاب اوکیه با عبا 

ولی من شنیدم که عربا تو اربعین خیلی بد میدونن یه چیزایی رو و گیر میدن. 

غیر از اربعین منم از خانوادم رفتن امسال و با شومیز یا مانتو کوتاه نخی هم بودن و مشکلی پیش نیومده بود گویا. 

حتما بپرسید از چند نفر، نرید اونجا یهو به مشکل بخورید 

:)

بی احترامی که نیست  چون حجاب اوکیه با عبا  ولی من شنیدم که عربا تو اربعین خیلی بد میدونن ...

اره دقیقا میگن عربا بد میدونن یه چیزایی رو موقع اربعین و سریع واکنش نشون میدن... منم بخاطر همین پیش خودم گفتم کل ایامی که کربلا هستیم فقط چادر سر کنم زیرش مانتو شلوار... چون گفتن بدون چادر اصلا تو حرم راه نمیدن🤦🏻‍♀️

عزیزم اونجا رفتی واسه خوشبختی دختر من دعا کن بگو به زودی یه پسر خوب سر راهش قرار بگیره و خوشبخت بشن

حتما عزیزممم... ان شاءالله که یه همسر امام حسینی نصیبشون بشه ماه عسل برن کربلا.

دعا کنید امام حسین منو قطعی دعوت کنه مشکلی پیش نیاد سفرم کنسل بشه خدایی نکرده

اره دقیقا میگن عربا بد میدونن یه چیزایی رو موقع اربعین و سریع واکنش نشون میدن... منم بخاطر همین پیش ...

من قصدم این بود مانتو شلوار بپوشم 

ولی شنیدم واکنشا اونجا به این چیزا خوب نیست 

دیگه چادر جلابیب بر میدارم که از مرز اون طرف سرم کنم

زیرش شومیز نخی با شلوار راحت تره به نظر من تا مانتو شلوار 😬

:)