2777
2789
عنوان

نگاه چه جوشایی زدم 😭😭عکس

245 بازدید | 27 پست

چیکار کنم تمام صورتم شده جوش خیلی ریز .با فیس واش مخصوص پوست چرب هم میشورم .آب رسان هم میزنم.چرا اینطور شدم .رو بالشتی هم تمیزه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه زیاد نیست 

چندسالته؟

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*

دستکاریشون نکن

اسکراب نکن

کلیندومایسین بزن روش تا زودتر خشک بشن و پخش نشه

موقع شستن صورت بجای استفاده از براش و لیف از دست استفاده کنید

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
۳۱.ی هفته پیش صاف بود

توی ۳۱ سالگی خیلی خوبه این پوست صاف و بدون لک و منافذ حالا دوتا دونه جوشه دیگه میره 😐حرص نخور

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*
اینا جوشه ؟؟؟ جوش ندیدی  بیخیال خودش میره  ولی چرا احساس کردم عکس بچه س

اره خیلی ریزه .رو اعصابمه.بیشترش مشخص نیست تو عکس

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪