2777
2789
عنوان

نگاه چه جوشایی زدم 😭😭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
دستکاریشون نکن اسکراب نکن کلیندومایسین بزن روش تا زودتر خشک بشن و پخش نشه موقع شستن صورت بجای است ...

دست کاری نمیکنم.این پماد کلیندا که گفتی خوبه؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

فقط رو جوشا بزن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
شاید اینهایی که میزنی به پوستت نمیسازه..

اینا رو همیشه میزنم.من پیر هم بشم جوش میزنم.نوجوانی و جوانی پام همش تو مطب دکتر بود با راکوتان خوب شدم.گفتن بزرگ تر بشی دیگه نمی‌زنی.الانم هر از گاهی پوستم صااااف میشه بعد ی دفعه پر جوش میشه

توی ۳۱ سالگی خیلی خوبه این پوست صاف و بدون لک و منافذ حالا دوتا دونه جوشه دیگه میره 😐حرص نخور

بخدا شوهرم چشمم زد تا ی هفته پیش خیلی صاف بود گفت مثل پوست بچس همین که گفت شروع کردم جوش زدن.پیشونیم دوتا زده اندازه گردو

بخدا شوهرم چشمم زد تا ی هفته پیش خیلی صاف بود گفت مثل پوست بچس همین که گفت شروع کردم جوش زدن.پیشونیم ...

شاید باورت نشه منم پوستم صاف بود یکی گفت جوشات رفته ، قشنگ بعدش پیشونیم ۵_۴ تا جوش ریز رو مخ زده😂🤦🏻‍♀️

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
بخدا شوهرم چشمم زد تا ی هفته پیش خیلی صاف بود گفت مثل پوست بچس همین که گفت شروع کردم جوش زدن.پیشونیم ...

اخیی😂

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*
شاید باورت نشه منم پوستم صاف بود یکی گفت جوشات رفته ، قشنگ بعدش پیشونیم ۵_۴ تا جوش ریز رو مخ زده😂🤦 ...

اره باورم میشه چون خودمم همینم.فکر کنم دیگه یکی میگه پوستت خوبه همش تو فکرشیم که نکنه بد بشه.به هرچی هم فکر کنی سرت میاد.

اره باورم میشه چون خودمم همینم.فکر کنم دیگه یکی میگه پوستت خوبه همش تو فکرشیم که نکنه بد بشه.به هرچی ...

دقیقا فک کنم زیادی حساس شدیم ما🤦🏻‍♀️

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★