بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اینا رو همیشه میزنم.من پیر هم بشم جوش میزنم.نوجوانی و جوانی پام همش تو مطب دکتر بود با راکوتان خوب شدم.گفتن بزرگ تر بشی دیگه نمیزنی.الانم هر از گاهی پوستم صااااف میشه بعد ی دفعه پر جوش میشه
بخدا شوهرم چشمم زد تا ی هفته پیش خیلی صاف بود گفت مثل پوست بچس همین که گفت شروع کردم جوش زدن.پیشونیم ...
اخیی😂
حین نتغاضی ، لا تتمادوا.... کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری! *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*