2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار رژ قرمز جیغ زدم وقتی اومد گفت یه بوس بده وقتی بوسش کردم مامانش اومد در زد ما تو اتاق بودیم بعد همسرم اصلا فرصت نداد من بهش بگم گونه ات رژی شده رفت درو باز کرد مادرشم با دیدن رژ شوکه شد جالبیش اینحاس دختر خالش با شوهرش مهمونشون بودن یه دختر ناناز کوچولو داشتن شوهرم  گیر داده بود میرم یکمش بغلش کنم مامانش هی جلوشو میگرفت نه بشین استراحت کن ولی اصلا نمیشد نگهش داشت تا اینکه مامانش با یه اخم بزرگ گفت بزار ببینم رو گونت چیه پاکش کنم قشنگ با چادر پاکش کرد منم کانلا محو شده بودم شوهرمم از رفتنش منصرف شد با یه عرقی اوند داخل اتاق 

خدانکشتت نصفه شبی نتونستم جلوی خندموبگیرم 🤣بدجور صداداد دخترم ازخواب پرید 

😁😁خودمم خیلی خندم گرفت آخه پاشد واقعنی بزنه دستشم سنگینه اگه میزد میمردم 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

هربار که قراره یه صحنه ی احساسی داشته باشیم چنان ضربه ای میزنه که بیا و ببین. 

یبار موهام زیر دستش میمونه یبار دماغش میره تو چشمم، یدفعه خونه مامانش توی اتاق بودیم خواست محبت کنه و ببوسه یهو مامانش سر رسید و چنان پس گردنی ای بهم زد که کله م دومتر شوت شد