2777
2789
من یه بار رژ قرمز جیغ زدم وقتی اومد گفت یه بوس بده وقتی بوسش کردم مامانش اومد در زد ما تو اتاق بودیم ...

دقیقا منم تو پزیرایی مهمون داشتیم شوهرم اومد تو آشپز خونه اومد هی صورتشو مالید ب صورتم  همینجوری رفت بیرون باباش گفتع بود صورتت پر چیه گچ مالیاتی خخخ

😁😁خودمم خیلی خندم گرفت آخه پاشد واقعنی بزنه دستشم سنگینه اگه میزد میمردم 

شوهرمنم اوایل توخواب خیلی حرف میزد ولی ۷،۸سالی میشه دیگه حرف نمیزنه ،روزمره گی هاشو قشنگگگگ توخواب میگفت چیزایی که نمیخواست من بدونم رو  تو خواب لو میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم اوایل توخواب خیلی حرف میزد ولی ۷،۸سالی میشه دیگه حرف نمیزنه ،روزمره گی هاشو قشنگگگگ توخواب م ...

😂😂😂😂چقد خوب هرچی بیشتر خسته باشن با جزییات تر میگن 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود