2777
2789
عنوان

بدبخت همسایمون

241 بازدید | 15 پست

امشب دزد رفته خونشون کل خونشو  بهم ریختن عوضیا

از دوربین هم دیدیم ۲ نفر میرن تو خونشون منم صدا میفهمیدم از تو خونشون میاد میز جا به جا کنن گفتم شاید دارن خودشون چیزی جا به جا میکنن 😐🤦‍♂️

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی به کسی تهمت نزن اصلا تو چیزی نگو دنبال دردسری

تهمت نیس میشناسم چ کسی هستن تو دوربین هم دیدم شکل همونا بود هیکلشون 

یا چقدر دزد زیاد شده یعنی دزد مطمئن بودی اینا خونه نیستن و خونشون حمله کرده درسته

من اصلا نمیدونستم همسایه خونه هست یا نه فقط صدا میومد خونشون گفتم شاید چیزی جا به جا میکنن واقعا اشتباه کردم نرفتم 

من اصلا نمیدونستم همسایه خونه هست یا نه فقط صدا میومد خونشون گفتم شاید چیزی جا به جا میکنن واقعا اشت ...

میشه خونشون ویلایی بود یا آپارتمانی قطعاً هر کس بوده از اطرافیان بوده حالا یا همسایه دور یا فامیل دور که اطلاع داشته اینا خونه نیستند

میشه خونشون ویلایی بود یا آپارتمانی قطعاً هر کس بوده از اطرافیان بوده حالا یا همسایه دور یا فامیل دو ...

آپارتمانی 

من تو دوربین دیدم آشنا میزدن مال همون محله های خودمون هستن منتظرم صد در صد بفهمم اونا بودن