2777
2789
عنوان

هر چند وقت یه بار کفش میخرید؟

392 بازدید | 24 پست

کفش روزمره

که باهاش برید مثلا خرید و دانشگاه و سرکار (اگه شاغل یا دانشجو هستید بگید چون به هرحال بیشتر از بقیه از کفش هاتون استفاده میکنید و کار میکشید)

حس میکنم کفش هام زود زود کهنه میشن و هر شش ماه باید یه کفش جدید بخرم و نمی‌دونم بقیه هم همینجورین ؟ من غیر طبیعی ام و مثل اسب راه میرم؟ نرماله؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم تو تولیدی کتونی هر دو سه ماه یکی دو جفت میاره اما من فقط با یه کتونیم راحتم و همه جا باهاش میرم، یه بارم زیره اش خراب شد دادم درست کردن چون واقعا باهاش راحتم، الان بیشتر از یکساله که میپوشم، همه تعجب میکنن این همه کفش دارم و همه جا فقط با همون یه جفت میرم😁

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
اگه زیاد راه میری به نظرم نرماله. ولی با این شرایط هزینه کن یه کفش چرم طبیعی بخر عمرش طولانیه راحته ...

منم کفش جنس خوب و نسبتا گرون میخرم  ، جنس رویه و پاشنه اش سالم میمونه ولی معمولا بعد از استفاده زیاد دوختش یا چسبش باز میشه و دفرمه میشه .

کفش بقیه اعضای خانواده ام که با من از همون مغازه خرید میکنند نو نو میمونه😐