2777
2789
عنوان

کسی بوده بند ناف دور گردن بچه اش چرخیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  خدا خیرت بده میگم وقتی بچه ت به دنیا اومد مشکلی نداشت از لحاظ تنفس و... سرموقع ...

دیر هم کرده بود یعنی همه بهم میگفتن پس تو زایمان نکردی؟

دو روز دیر تر میومد باید خودم بستری میشدم . نه ولی بچم یکم اون لحظه که اومد بیرون کبود بود بخیه زدن اوردن پیشم بچه رو فردا هم اومدیم خونم

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
نگران نباش یه سنوگراف ویدوش رو دیدم درصد بالایی از بارداری ها رو گفت پیچیده مادرم نمیدونه هیچ مشکلی ...

وقتی حرکت بچه کم میشه یعنی یه جای کار ایراد داره

منم همینطور بودم

دو روز بود حرکتش کم شده بود رفتم سونو  نوار قلب گرفتن گفتن ضربانش خوبه استراحت کن 

شب که اومدم خونه تو خواب  از شدت فشار بند ناف پاره شد و جفت کنده شد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وقتی حرکت بچه کم میشه یعنی یه جای کار ایراد داره منم همینطور بودم دو روز بود حرکتش کم شده بود رفتم ...

من سر دختر اولم انقدر استرس داشتم هفته های آخر دائم نوار قلب میگرفتم

دیگه سر دختر دومم خونسرد شدم

بعضی وقتا آدم وسواس میگیره

بعضی وقتام خیلی بی خیالی خوب نیست

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
من سر دختر اولم انقدر استرس داشتم هفته های آخر دائم نوار قلب میگرفتم دیگه سر دختر دومم خونسرد شدم ...

اره درسته 

برای من وسواس نبود متاسفانه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

رفتی خوابیدی؟

ترو خدا بی خیالی طی نکن

اگه فردا هم حرکاتش کم بود دوباره برو دکتر

اگه الان مجبور بشی سزارین اورژانسی بشی بچه ت کامله و تودستگاهم نمیره

منم 34 هفته بودم 

نمی خوام بترسونمت جدی بگیر😘😘

رفتی خوابیدی؟ ترو خدا بی خیالی طی نکن اگه فردا هم حرکاتش کم بود دوباره برو دکتر اگه الان مجبور بش ...

نه عزیزم بیدارم 

خداروشکر چند تا حرکت داشت حواسم بهش هست خدا خودش کمک کنه 

منم از حرکتش نگرانم دکترم رواین مسئله خیلی تاکید داشت

دکترم گفت الان هفته ۳۲ هستی سزارینت کنیم برا بچه خوب نیست گفت جاش تو رحم امن تر 

وگفت حتما به دستگاه نیاز هست 

شهرما هم منطقه محروم خیلی امکانات خوبی تواین زمینه نداره

ولی بازم برام سونو نوشته که چک کنم 

راستی بندناف یه دور دور گردن بچه تون چرخیده بود؟

آخه مال منم جفت خونریزی کرده ومقدار کمی کنده شده 

و متاسفانه سونو گفت ضربان قلب بچه بعداز حرکت بالاتر نمیره

خدا خودش بخیر بگذرونه

نه آخه جفتمم خونریزی کرد دارو مصرف میکنم خونریزی الان ندارم دکتر گفت بچه الان ریسک سزارینت کنیم

زامانى ديدى شكمت سفت شده و بچه ديگه پايين نيست اون موقع نگران شو عزيزم