2777
2789
عنوان

کسی بوده بند ناف دور گردن بچه اش چرخیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطور بودم هیچیهم نشد

توهم نگران نباش

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

هر ساعت باید چهار تا پنج تا حرکت بزنه 

حرکاتش رو بشمار اگه کمتر بود باید بری دکتر

گاهی هم ممکنه بچه خواب باشه، نگران نباش، چیز شیرین بخور ،به پهلوی چپ بخواب و آروم شکمت رو تکون بده 

اگه دیدی باز  تکون نمیخوره ، طاق باز بخواب پاتو بزن به دیوار ،اگه باز هم تکن نخورد یا کمتر از چهار تا بود برو دکتر 

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 
نه عزیزم بیدارم  خداروشکر چند تا حرکت داشت حواسم بهش هست خدا خودش کمک کنه  منم از حرکتش ...

وای عزیزم

انشاالله خدا کمکت کنه 

دکتر بی خیالی داری

خیلی خطرناکه

دور از جونت 

هم برای خودت هم برای بچه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنون عزیزم رفتم بیمارستان  نوار قلب گرفتم خوب بود بازم سونو برام نوشته

خدا رو شکر گلم

نگرانت بودم

انشالله بسلامتی زایمان کنی

طبیعی هستی؟یعنی باید طبیعی زایمان کنی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خدا رو شکر گلم نگرانت بودم انشالله بسلامتی زایمان کنی طبیعی هستی؟یعنی باید طبیعی زایمان کنی؟

ممنون عزیزدلم محبت داری

زایمان اولم طبیعی بود ولی خیلی اذیت شدم دکتر گفت لگنت کوچیک بود

میخوام انشالله سز کنم 

ممنون عزیزدلم محبت داری زایمان اولم طبیعی بود ولی خیلی اذیت شدم دکتر گفت لگنت کوچیک بود میخوام انش ...

بهتر

سزارین ریسکش کمتره 

اگه علائمت ادامه پیدا کرد زودتر از موعد سزارین کن 

اتفاقی نمی افته

اون امپول تکمیل ریه رو زدی؟

بهتر سزارین ریسکش کمتره  اگه علائمت ادامه پیدا کرد زودتر از موعد سزارین کن  اتفاقی نمی ...

نه آمپول رو نزدم دکتر نگفت بزن

ولی امروز خیلی استرس داشتم خیلی

چقدر نشستم بخاطر این وضعیتم گریه کردم چون واقعا ترسیدم

دکتر گفت اگه بخوای انقدر استرس داشته باشی مجبور میشیم بچه رو زودتر به  دنیا بیاریم

نه آمپول رو نزدم دکتر نگفت بزن  ولی امروز خیلی استرس داشتم خیلی چقدر نشستم بخاطر این وضعیتم گ ...

عزیزم گریه کنی بونره قربونت برم

الهی بمیرم نکنه بخاطر توصیه های من مضطرب شدی

اگه این طوره واقعا ببخش و حلالم کن 

چون واقعا خودم بلا سرم اومده خواستم حواست جمع باشه

قصدم استرس دادن بهت نبود

استرس بخودت نده

فقط حسابی استراحت کن تغذیه ت خوب باشه

اگه حرکتش باز کمتر شد دوباره برو سونو

توکلت بخدا باشه