2777
2789

شاید مثل من اعتماد کنید چون میگید سایت داخلی هست و سریع پیگیری میشه 

اما شاید باور نکنید دست دزدا با فتا تو یه کاسه هست

متاسفم برای این اوضاع

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کانالای معتبر خرید کردم مشکلی نداشتن

روبیکا؟

از چه کانالی توروبیکا؟ اسم میبر ی؟

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

فقط و فقط خریدانلاینم دی جی کالا هست فقط دی جی کالا باقیش همه ریسک داره بخصوص روبیکا که بارها دیدم کلاه برداری بوده و کالای داخل عکس نفرستادن ونامرغوب ارسال میکنن کلا عکس با ارسالی فرق داره

اينستا هم همينه. امروز دارم ميرم واسه شكايت از يه زنيكه پرو و بي ادب و پست

بنظرت شکایتت به جایی میرسه؟

روبیکا؟از چه کانالی توروبیکا؟ اسم میبر ی؟

اره یکی بود برا کرمان بود اما نمیدونم یهویی چرا حذف کرد کانال رو پوشتک بود خیلی لباساش قیمت مناسب بود چندتا هم دارم برا شهر خودم هستن عضو زیادی ندارن 

فقط و فقط خریدانلاینم دی جی کالا هست فقط دی جی کالا باقیش همه ریسک داره بخصوص روبیکا که بارها دیدم ک ...

من نمیدونستم .. فکر کردم روبیکا چون داخلیه اصلا کلاهبرداری صورت نگیره 

کالا رو اصلا نفرستادن!

منم فقط از دیجی کالا خرید میکردم