شاید مثل من اعتماد کنید چون میگید سایت داخلی هست و سریع پیگیری میشه
اما شاید باور نکنید دست دزدا با فتا تو یه کاسه هست
متاسفم برای این اوضاع
🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
فقط و فقط خریدانلاینم دی جی کالا هست فقط دی جی کالا باقیش همه ریسک داره بخصوص روبیکا که بارها دیدم کلاه برداری بوده و کالای داخل عکس نفرستادن ونامرغوب ارسال میکنن کلا عکس با ارسالی فرق داره
اينستا هم همينه. امروز دارم ميرم واسه شكايت از يه زنيكه پرو و بي ادب و پست
بنظرت شکایتت به جایی میرسه؟
فقط و فقط خریدانلاینم دی جی کالا هست فقط دی جی کالا باقیش همه ریسک داره بخصوص روبیکا که بارها دیدم ک ...
من نمیدونستم .. فکر کردم روبیکا چون داخلیه اصلا کلاهبرداری صورت نگیره
کالا رو اصلا نفرستادن!
منم فقط از دیجی کالا خرید میکردم