2777
2789
عنوان

کسی بوده بند ناف دور گردن بچه اش چرخیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 83 پست
مشکل من اینه  تحرکش کم شده

اونکه خوب جاش داره تنگ و تنگ تر میشه طبیعیه مهم اینه بعد غذا و چیز شیرین که به پهلو چپ دراز میکشی تو یک ساعت چهارتارو بزنه دیگه خیالت راحت باشه

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘
عزيزم همش بايد تحت نظر دكتر باشى ولى نگرانى به خودت راه نده احتمالا از استرس شماست كه خوب حركت نميكن ...

نه آخه جفتمم خونریزی کرد دارو مصرف میکنم خونریزی الان ندارم

دکتر گفت بچه الان ریسک سزارینت کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم همینو گفت فقط گفت حواست به حرکتش باشه حتی امروز صبح بهم پیام دادکه حرکتش خوبه؟ امشب باز تکون ...

نه عزیزدلم اون وقتی نگران کننده س که چند دور و محکم و سفت پیچیده باشه اونم جلوی تنفس رو نمیگیره چون تنفس جنین فرق داره

بخاطر اینکه تنها راه ارتباطی مادر با بچه ش میگن خطرناکه

اکثر بچه هام معمولا با ی دور بند ناف میان دنیا اونم بخاطر ورجه ورجه هاشونه :))))

اونکه خوب جاش داره تنگ و تنگ تر میشه طبیعیه مهم اینه بعد غذا و چیز شیرین که به پهلو چپ دراز میکشی تو ...

دقیقا ماه های آخر حرکتشون کمتر میشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
اونکه خوب جاش داره تنگ و تنگ تر میشه طبیعیه مهم اینه بعد غذا و چیز شیرین که به پهلو چپ دراز میکشی تو ...

خوب متاسفانه امشب بعد از غذا تکون نخورد

یه حرکت‌های ضعیف داشت دکتر گفت کافی نیست

خوب متاسفانه امشب بعد از غذا تکون نخورد یه حرکت‌های ضعیف داشت دکتر گفت کافی نیست

چیز شیرین خوردی ؟یک ساعت دراز کشیدی؟تمام هواستو به حرکاتش دادی؟اگه اره حتما برو بینارتان نوار قلب بگیرن

چیز شیرین خوردی ؟یک ساعت دراز کشیدی؟تمام هواستو به حرکاتش دادی؟اگه اره حتما برو بینارتان نوار قلب بگ ...

شام که شیرین نبود

ولی بعدش باز چیز شیرین خوردم حرکت ضعیف داشت 

به دکترم گفتم حرکت ضعیف وچرخشی کافیه گفت نه

برام دعا کنید زایمان زودرس نگیرم برا بچه مشکلی پیش نیاد  من یه سقط هم قبلا داشتم  خدا ک ...

هیچ مشکلی نیس اینو منی میگم که دو دور پیچیده بود . استرس از همه چیز برای خودتو بچت خطرناکتره .

سالم بغلش بگیری ان شالله 

شام که شیرین نبود ولی بعدش باز چیز شیرین خوردم حرکت ضعیف داشت  به دکترم گفتم حرکت ضعیف وچرخشی ...

عزیزم یک ساعت دراز کشیدی یه حرکت ضعیف داشته؟؟؟پس حتما برو بیمارستان

هیچ مشکلی نیس اینو منی میگم که دو دور پیچیده بود . استرس از همه چیز برای خودتو بچت خطرناکتره . سالم ...

ممنون عزیزم 

خدا خیرت بده

میگم وقتی بچه ت به دنیا اومد مشکلی نداشت از لحاظ تنفس و...

سرموقع دنیا اومد؟

برای منم ولی بعد زایمان که یه لحظه دیدمش کبووود بودا بچم

خداروشکر،قربون خدا برم چقدرررر این پروسه حاملگی زایمان استرس داره و آدم اذیت میشه ،من که داستان زیاد داشتم به معنای واقعی مردم و زنده شدم ،فقط خدا خودش میدونه من بی مادر  چی کشیدم،ولی خداروشکر میکنم به حرف دکترا گوش نکردم البته لطف خدا بودبچمو  سقطش نکردم