2777
2789
عنوان

کسی بوده بند ناف دور گردن بچه اش چرخیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 83 پست
چرا مرکز سونوگرافی ب شما این استرس رو داد ؟؟ دختر من بند ناف دور گردنش بود اصلا بهم نگفتن فقط گفتن م ...

آره متاسفانه حتی بخاطر خونریزی جفت و بندناف دکتر سونو بهم گفت احتمال سقط هست حتی نگفت زایمان زودرس

عزیزم گریه کنی بونره قربونت برم الهی بمیرم نکنه بخاطر توصیه های من مضطرب شدی اگه این طوره واقعا بب ...

فدات شم این چه حرفیه؟! 

نه اینجوری نیست عزیزدلم

راستش امروز صبح که بیدار شدم اصلا تکون نخورد حتی تا سه ساعت حواسمو جمع کردم اصلا بلند نشدم و تمام تمرکزم به حرکتش بود ولی خیلی خفیف و به زور شاید چند حرکت که واقعا تمرکز زیادی میخواست

خیلی فشار روحی و فکری بهم اومده بود ونگران شدم دیگه رفتم بیمارستان نوار گرفتن گفتن خوبه وبا دکترم تماس گرفتن

تمام روز دغدغه م شده حرکت بچه 

چند روز هم هست همش یا بیمارستانم یا مطب یا سونو

یکدفعه صبرم تموم شدم زدم زیر گریه😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات شم این چه حرفیه؟!  نه اینجوری نیست عزیزدلم راستش امروز صبح که بیدار شدم اصلا تکون نخورد ...

کدوم شهری عزیزم

اگه دوباره احساس کردی نیاز به ویزیت داری

یه بیمارستان دیگه برو اورژانسی ویزیتت کنه 

نظر دکترا متفاوته

الان چند هفته ای ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کدوم شهری عزیزم اگه دوباره احساس کردی نیاز به ویزیت داری یه بیمارستان دیگه برو اورژانسی ویزیتت کنه ...

استان لرستان عزیزم

اینجا دو تا بیمارستان داره من هر دوتاش رو رفتم

الان سی و دو هفته چهار روزم

آره بازم میرم دکتر دیگه

استان لرستان عزیزم اینجا دو تا بیمارستان داره من هر دوتاش رو رفتم الان سی و دو هفته چهار روزم آره ...

حداقل یه هفته دیگه تحمل کنی راحت میشی

انشالله خدا به خودت و نی نی ت سلامتی بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنون عزیزدلم،توکل بخدا انشالله بهترین ها روزی خودت و خانوادت

فدات😘

ممنون عزیزدلم،توکل بخداانشالله بهترین ها روزی خودت و خانوادت

سلام گلم نی نیت سالم دنیا اومد؟ به منم تو ۳۲ هقته گفتن بندناف دور گردنشه خییلی نگرانم، تمام روز و شبم شده شمردن حرکاتش 

سلام گلم نی نیت سالم دنیا اومد؟ به منم تو ۳۲ هقته گفتن بندناف دور گردنشه خییلی نگرانم، تمام روز و شب ...

سلام عزیزم آره نگران نباش 

دکتر بعدش بهم گفت یه دور پیچیده باشه مشکلی نیست